The Family Zombie Apocalypse Tells Ellen DeGeneres All About That Viral Prank

Apabila video menjadi virus awal minggu ini dua orang saudara yang meyakinkan adik mereka bahawa wahyu zombie telah datang-ketika dia tinggi pada anestesi dari pembedahan gigi bijak-hanya masa yang diperlukan sebelum Ellen DeGeneres menjemput keluarga Phillips yang penuh cinta kepada persembahannya.

Millicent, 17, dan adik-beradiknya, Cabot dan Barrett, muncul The Ellen DeGeneres Show hari ini dan mereka hanya lucu dalam klip comel. Millicent mendedahkan bahawa dia mempunyai keraguan tentang saudara-saudaranya meletakkan klip di YouTube, tetapi apabila dia menyedari ada kemungkinan bahawa DeGeneres mungkin melihatnya, dia memberinya tembakan. “Tidak seperti yang pernah berlaku,” kata saudara-saudaranya.

“Mereka telah memberitahu saya bahawa mereka akan mencapainya,” kata Millicent. “Saya fikir mereka akan membuat saya mengatakan sesuatu yang bodoh atau sesuatu. Saya tidak menyedari mereka akan meyakinkan saya bahawa dunia saya hancur. “

Saudara-saudaranya yang lebih sayangnya pergi untuk menguraikan panjangnya untuk menarik diri dari gurauan, mendapatkan doktor gigi, pembantu pergigian, dan juga ibu mereka. “Dia terlalu bersedia untuk terlibat,” mereka bercakap-cakap Jadi apa yang tidak kita lihat dalam video viral sekarang? Ibu dan adik Millicent, Barrett bertindak di belakang layar, memberikan alasan yang lebih kepada panik.

“Mereka betul-betul di luar, seperti, melempar kotak ke dalam kereta. Mereka hanya berlari melintasi halaman depan, “katanya.

Tonton video penuh di atas untuk mengetahui lebih lanjut tentang video lucu, ditambah dengan persembahan yang sesuai bahawa DeGeneres berbakat kepada keluarga.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − 88 =

map