The Final 5 Show Off Abs for Days Hanging Out on the Beach After Epic Olympic Run

R & R tidak pernah menjadi lebih baik. Pasukan gimnastik wanita A.S. mengambil masa yang sangat diperlukan untuk berehat pada hari Sabtu selepas kemenangan bersejarah mereka di Sukan Olimpik Musim Panas di Rio. Memperdagangkan leotard prestasi mereka untuk bikini yang memperlihatkan angka rock mereka dan abs absen, Final Five melanda pantai untuk beberapa keseronokan pemulihan di bawah sinar matahari.

Pemenang pingat emas empat kali, Simone Biles, 19 tahun, mengambil ke Snapchat untuk berkongsi sekilas mengenai hari pantai yang santai pasukan. Kapten pasukan, Aly Raisman, 22, berkata, “Hei! Pantai! Akhirnya,” dalam video Biles sebelum Biles, Raisman, dan Madison Kocian, 19, dilihat berpose di pasir. Ketiga-tiga mereka berseri-seri, dan mereka pasti banyak tersenyum.

☸✨ @madison_kocian

Video yang disiarkan oleh Simone Biles (@imonebiles) pada

Pada 9 Ogos, Final Five membawa pulang pingat emas dalam pertandingan pasukan. Mereka juga membuat sejarah dengan sembilan pingat yang mengagumkan, medali paling dimenangi oleh mana-mana pasukan wanita sejak Sukan Olimpik 1972 di Munich di mana Uni Soviet memenangi 10, menurut laman web Team U.S.A..

Akhir 5 embed
SIMONE BILES / SNAPCHAT

Dalam satu lagi kejutan, Biles mengetengahkan kolam renang dengan Laurie Hernandez, 16. Ketika dia terus menangkap masa mereka, Biles dan rakan sepasukannya giggly dan celebratory kerana mereka mempunyai ledakan melayang dan mengambil pandangan.

BERKAITAN: Seorang Olympian Aime Simone Biles dan Aly Raisman Sama Sama Kita Dan Tidak Dapat Menentang Fries McD-Lihat Epik ‘Gram mereka

Kini, selain meraikan kejayaan mereka di tepi kolam renang dan di pantai, pasukan itu mempunyai Majlis Penutupan untuk ditunggu-tunggu. Acara ini akan menjadi lebih istimewa untuk Final Five sebagai Bili dipilih untuk menjadi pembawa bendera Team USA.

“Ia adalah satu penghormatan yang luar biasa untuk dipilih sebagai pembawa bendera oleh rakan sepasukan Team USA saya,” kata Biles. “Pengalaman ini adalah mimpi seumur hidup untuk saya dan pasukan saya dan saya menganggapnya sebagai satu keistimewaan untuk mewakili negara saya, United Jawatankuasa Olimpik Amerika dan Senam Amerika Syarikat dengan membawa bendera kami. Saya juga ingin berterima kasih kepada bandar Rio de Janeiro, dan seluruh negara Brazil, untuk menjadi tuan rumah Sukan yang luar biasa. “

Bercakap kepada atlet berbakat ini!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − = 77

map