The Hershey’s Kiss Just Got a Big Upgrade

Memandangkan beberapa hidangan kegemaran saya telah diubah, bersaiz semula, dan bereksperimen dengan bertahun-tahun (saya melihat anda, Oreo), Kiss Hershey yang rendah terus kekal dalam hidup saya. Itu sangkar bersaiz gelas, coklat susu, gelap, gila, dan (kegemaran saya sendiri) karamel-infused-tidak berani untuk menceburkan diri ke tanah “rasa tidak ada yang diminta.” Setiap kali rasa Hershey Kiss baru tidak keluar, biasanya sekitar hari cuti, ia melakukannya secara halus, hanya mengagumkan rak kedai ubat tempatan saya tanpa kekaburan.

Dan pada minggu ini, kotak emas Hershey’s Kisses Deluxe mendarat di atas meja saya. Saya penuh dengan ketakutan ketika saya mengupas tudung dan mengeluarkan coklat. Dibalut dengan kerajang emas yang elegan, Kiss baru adalah dua kali ganda saiz asal; Saya mendapati ia bercita-cita tinggi, tetapi berharap ia akan sama dengan ruang tambahan untuk pengisian yang lazat. Tentatively, saya membongkar bonbon dan mengeluarkan reben kertas biasa (kini ditulis dengan kursif mewah). Ia kelihatan … seperti Kiss asal tercinta saya. Lebih besar lagi.

BERKAITAN: A Pencuci mulut Kaya Kaya untuk Merayakan Hari Coklat Negara-Atau Mana-mana Hari, Betul

Satu gigitan mendedahkan krim susu berkrim, kaya ganache, satu hazelnut yang dipanggang seluruhnya. Lapisan luar adalah twist pada coklat pepejal asal, berbintik-bintik dengan serpihan wafer renyah. Saya melirik pada set hadiah 35 keping dan memutuskan, demi kesihatan saya, untuk membawanya kepada rakan sekerja (… selepas saya mengambil lima untuk jalan itu, sudah tentu). Walaupun saya teragak-agak untuk menggalakkan percubaan lanjut dengan Kiss Hershey, jika saya boleh memberikan dalang di belakang Deluxe ciuman besar, saya akan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − = 36

map