The Hills Cast Menumpahkan Rahsia Pertunjukan Anda Sentiasa Dikehendaki Tahu

“Dia akan selalu dikenali sebagai gadis yang tidak pergi ke Paris.” Ke thadalah hari, ia kekal sebagai salah satu garis cutthroat yang paling pernah disiarkan di televisyen. Penerima, sememangnya, adalah Lauren Conrad, yang kemudian bermata dua yang bermata panjang yang baru-baru ini melarikan diri dari Pantai Laguna, Calif., Gelembung di mana ia dibesarkan dan ditonjolkan dengan jelas di MTV’s Laguna Beach: The Real Orange County– untuk Los Angeles untuk meneruskan kerjaya dalam fesyen. 

Pada 31 Mei 2006-10 tahun yang lalu bulan ini-The Hills Perdana Menteri, menarik berjuta-juta penonton setiap minggu dengan pergaduhan kucing yang penuh dengan air mata dan kekacauan epik (“Dia orang sucky!”). Bagi mereka yang mencipta impian untuk bekerja di majalah yang berkilat, ia juga menawarkan penampilan langka di dalam sebuah industri yang dahulunya dikawal dari orang ramai, beberapa tahun sebelum aplikasi seperti Instagram dan Snapchat datang dan mendemokrasikan segala-galanya. 

Pertunjukan ini berputar di sekitar Conrad, watak utama Carrie Bradshaw-esque, dan kehidupannya di City of Angels sebagai pelajar sambilan di Institut Reka Bentuk & Merchandising Fesyen (FIDM), di Vogue Remaja dan kemudian, Kelly Cutrone PR firma Revolusi Rakyat. Tetapi sebagai seorang gadis muda dan menarik tentang bandar juga bermakna drama yang mencukupi, terutamanya yang melibatkan orang ramai yang jatuh dengan kawan baiknya, Heidi Montag, dan kini suami Spencer Pratt, aka Speidi, penjahat penduduk.

Kemudian terdapat pemain sokongan, yang dipilih oleh pencipta berwawasan, Adam DiVello. Krew Conrad terdiri daripada Audrina Patridge, rakan zaman kanak-kanak Lo Bosworth, dan kemudian, dalam keadaan yang ironis, Stephanie Pratt, adik perempuan Spencer musuh. Pelabuhan Whitney memainkan kepercayaan di tempat kerja; Brody Jenner adalah minat cinta; dan Justin Brescia adalah, baik, Justin Bobby. Pertandingan industri fesyen Cutrone dan VogueLisa Love membintangi pentas Conrad dan Port. Superior Montag ialah pemenang hiburan malam Hollywood Brent Bolthouse. 

The Hills adalah realiti TV di puncaknya, sebelum ini Menjaga dengan Kardashians memikat penonton dengan nilai keluarga bukan tradisional dan Jersey Shore memukul di bawah tali pinggang dengan pengacau berasaskan alkohol. Pada dasarnya, ia adalah kisah klasik yang akan datang, yang dibuktikan oleh lirik lagu Natasha Bedingfield yang berjangkit “Unwritten” yang memainkan lagu semasa kredit pembukaan. Untuk menghormati ulang tahun ke-10 pertunjukan, kami menjangkau keseluruhan Bukit pelakon, serta beberapa kru, untuk melihat kembali nostalgia. 

MEMBUAT CAST PERFECT

Walaupun beberapa ahli cast sebelum ini membintangi Laguna Beach, terserah kepada DiVello untuk mencari Angelenos asli yang lain untuk menyertai lingkaran dalaman Conrad. Masukkan Patridge, Brescia, Port, Jenner, dan Pratts. 

Adam DiVello (Pencipta): Saya mula-mula jumpa Lauren ketika kami sedang mencuba Laguna Beach. Saya berjalan melalui tempat letak kereta sekolah menengahnya, dan dia dan Lo menjerit kerana mereka telah melepaskan penggera kereta. Ia jarang berlaku untuk seorang pelajar sekolah menengah yang menjadi ekspresif dengan emosi mereka. Dia kelihatan seperti gadis California yang muktamad. 

Lauren Conrad: Kami sedang membuat adegan! Saya fikir kita memakai padanan tracksuit Juicy Juicy. 

Lo Bosworth: Kami sebenarnya menangkis kelas dan cuba menjadi seperti yang tidak mungkin. Selamat mengatakan bahawa kami telah melihat dengan serta-merta. 

Adam DiVello: Selepas dua musim Laguna Beach, Lauren memberitahu saya dia akan pergi ke sekolah fesyen di Los Angeles. Ia seolah-olah peluang yang sempurna untuk mengikutinya pada peringkat seterusnya dalam perjalanannya. Saya mahu membuat TV realiti Melrose Place, di mana watak berurusan dengan kerja dan perhubungan di sebuah bandar baru. Ini bertujuan untuk menjadi sangat aspirasi untuk gadis-gadis muda yang bermimpi bekerja dalam fesyen. 

Lauren Conrad: Saya mula-mula menandatangani kerana saya mahukan gaji. Saya pergi ke kolej, ibu bapa saya tidak menyokong saya lagi dari segi kewangan, dan saya telah menghabiskan semua saya Laguna wang. Jadi apabila Adam datang kepada saya dan berkata, “Adakah anda mahu melakukan persembahan ini?” Saya suka, “Ya!”

Heidi Montag: Laguna Beach tidak pernah disiarkan apabila saya jumpa Lauren di Akademi Seni Universiti di San Francisco. Tetapi terdapat khabar angin yang beredar bahawa seorang gadis dari pertunjukan MTV akan berada di sana. Saya fikir ia akan berlaku Dibuat: Saya Mahu Menjadi Ratu Prom. Kami dengan serta-merta menjadi kawan terbaik. Pada musim panas yang berikut, saya tinggal bersama keluarganya selama beberapa minggu sebelum kami berpindah ke L.A. dan menayangkan beberapa episod pertunjukan. Kemudian dia memberitahu saya dia akan melakukan spin-off dan bertanya apakah saya mahu berada di atasnya. Saya suka, “Heck yeah!” Adalah sukar untuk mengkonsepkan betapa besarnya.

Pelabuhan Whitney: Saya akan memulakan sekolah di USC apabila saya mendengarnya Vogue Remaja sedang mencari pelatih. Mereka berkata, “Kami mahu sesiapa yang berada di sini untuk menjadi baik dengan kamera, kerana MTV akan mula memaparkan rancangan TV gaya-dokumentari.” Jadi, saya muncul untuk wawancara kamera saya dan sedang duduk di lobi dan itu apabila Lauren masuk. Saya suka, “baik. Saya tahu apa yang saya lakukan di sini sekarang. “

Lauren Conrad: Ia adalah momen yang pelik bagi saya. Sehingga The Hills, Saya tahu semua orang yang saya difilmkan dengannya. Apabila saya berjalan ke bilik menunggu itu dan duduk, saya perhatikan bahawa semua orang sedang miked. Begitu saya mula menyedari bahawa ini adalah jenis persembahan yang berbeza. 

Adam DiVello: Kami tahu sebaik sahaja kita melihat Whitney bahawa dia akan menjadi kepercayaan sempurna untuk Lauren di tempat kerja. Dia sangat tulen dengan kamera. Tiada apa-apa yang menonjol tentangnya. Kemudian saya pergi ke pangsapuri Lauren dan Heidi untuk mengintai lokasi dan saya melihat Audrina berehat di tepi kolam renang di bikini. 

Audrina Patridge: Ia adalah senario impian muktamad. Dia menjadi pengeluar Hollywood yang berjumlah: “Anda sangat cantik! Apa yang kamu buat? “Saya memberitahunya bahawa saya bekerja di studio foto dan datang ke L.A. untuk bertindak dan membuat model. Saya tidak dibenarkan pergi ke kolam selama dua minggu kerana dia tidak mahu saya bertemu dengan Lauren atau Heidi dari kamera.

Justin Brescia: Apabila saya berjumpa dengan Audrina, saya sedang mengerjakan sebuah video muzik Madonna dengan sekumpulan pendandan rambut, dan ia berlaku di Quixote Studios di mana dia seorang penyambut tetamu. 

Audrina Patridge: Dia terus berjalan di hadapan meja saya dan bertanya sama ada saya boleh mendapatkannya … majalah, perairan. Kami baru saja memulakan penggambaran rancangan itu, jadi saya bertanya sama ada dia mahu memotong rambut saya di kamera. 

Justin Brescia: Saya fikir saya menuduh dia! Kemudian mereka memanggil saya selepas dan meminta saya untuk filem lagi. Saya suka, “Whoa, whoa, whoa.” Jadi saya mengambil langkah mundur. Pada masa itu, saya sedang bersiar-siar dengan Maroon 5 dan melakukan rambut mereka, jadi saya tidak memerlukan pekerjaan. Kemudian Adam [DiVello] bertanya, “Apa yang akan diambil?” Dia Itali, dan saya Itali, jadi dia menipu saya seperti orang Itali. Ia mengambil beberapa makan malam pasta dan dolar yang maha kuasa. 

Spencer Pratt: Sean Travis, salah seorang pengeluar The Hills, juga dihasilkan Putera Malibu dengan Brody dan saya sebelum dibatalkan. Suatu hari saya menendangnya di rumah ibu saya dan rakannya berkata, “Pernahkah anda melihat pertunjukan ini? Gadis ini sangat comel. “Dan itu Heidi. Bahagian pertama adalah bahawa saya bahkan tidak membuat sambungan yang saya telah bertemu dengannya di Privilege [Nota Ed: kelab malam sekarang yang tidak berfungsi] musim panas sebelum ini. Kemudian saya melihat nama Sean muncul semasa kredit pembukaan. Jadi saya memanggilnya, dan dia memberitahu saya bahawa ia adalah satu set dari Laguna Beach dan dia tidak dapat menahan kami. Saya suka, “Bullsh * t. Kami akan berjumpa dengan anda di kelab-kelab. “Saya menelefon Brody dan berkata,” Kita harus turun $ 30,000 pada botol dan membuat pemandangan di Kawasan [Nota ed: kelab malam sekarang yang tidak berfungsi lagi] di sebelah meja mereka. “Brody adalah putera tegar pada masa itu. 

Brent Bolthouse: Spencer sentiasa kerap. 

Adam DiVello: Brody dan Spencer merupakan perlawanan di tempat kejadian ketika itu. Ia agak sukar bagi mereka untuk tidak menyusup masuk ke dunia kita. Kemudian Spencer memulakan dating Heidi.

Stephanie Pratt: Saya bertemu dengan Lauren sejenak di sebuah kelab, di mana kami mendapat argumen. Kali pertama saya bertemu dengannya adalah ketika saya berjalan lewat ke kelas saya di FIDM dan satu-satunya tempat duduk terbuka di sebelahnya. Daripada kesanggupan semata-mata, saya memohon maaf kerana berjuang dengannya. 

BERKAITAN: Video: Lauren Conrad Mendedahkan Apa 3 Produk Kecantikan Dia Akan Bawa ke Pulau Gurun

PERHUBUNGAN

Malam-malam lewat dan kuarters yang rapat menyebabkan romantik berkembang. Sebahagian daripada The Hills‘Persaingan paling menonjol adalah Montag dan Pratt; Patridge dan Brescia; Jenner dan Conrad; kemudian Jenner dan Kristin Cavallari (untuk pusingan kedua). Dan, jangan lupa bahawa hubungan antara Jenner dan rakan zaman kanak-kanak Conrad, Jen Bunney.

Heidi Montag: Kali pertama saya melihat Spencer, saya seketika jatuh cinta kepadanya. Saya mempunyai mata goo-goo. Dia dikelilingi oleh, seperti, 20 [Playboy] Playmates. Tetapi saya menari dengannya, dan kami memukulnya. 

Spencer Pratt: Heidi adalah seorang penari yang menakutkan. Dan ini adalah ketika saya fikir saya adalah Derek Hough. Ia adalah ingatan terakhir yang pernah saya alami di kelab malam.

Heidi Montag: Saya fikir orang tahu kedalaman cinta yang kita ada sekarang. Dan saya fikir ia takut mereka sedikit. Kami pasangan jiwa, dan apa sahaja yang kami lakukan di kamera bukan apa-apa berbanding dengan berapa banyak kita benar-benar mencintai antara satu sama lain di luar kamera.

Justin Brescia: Heidi dan Spencer mempunyai berkat saya dari hari ke hari. Untuk bersama sepanjang masa itu banyak berkata. Apabila anda melihat dua orang dan mata mereka secara melintang dikunci, anda hanya tahu mereka bermakna

Audrina Patridge: Justin dan saya mempunyai persefahaman antara satu sama lain sebelum persembahan. Dia memahami apa yang saya alami, dan kami menjadi sangat rapat. Kemudian satu perkara membawa kepada yang lain. Pertama sekali, kami adalah kawan yang benar-benar mengambil berat antara satu sama lain. 

Justin Brescia: Dari kelawar, Audrina mempunyai kepentingan terbaik saya. Tiada agenda tersembunyi. Itu banyak mengatakan kepada saya. Melakukan apa yang kita lakukan, anda benar-benar perlu mengupas lapisan semula dan melihat ke dalam hati seseorang dan apa maksudnya, dan dia adalah sangat murni dari hari ke hari. Saya rasa itulah sebabnya [hubungan] melakukan apa yang dilakukannya. Anda sampai ke titik di mana rakan-rakan anda menjadi seperti keluarga. Kemudian anda masuk ke dalam situasi di mana anda mempunyai makan malam romantis. Menjadi pada awal 20-an, barang-barang itu akan mendatangkan hasil. Anda tidak akan menentang perkara-perkara tertentu yang datang dengan cara anda. 

Audrina Patridge: Di mata saya, ia lebih daripada kerja, kerana kami mempunyai sesuatu sebelum ini The Hills walaupun bermula. Pada pameran itu, saya memakai hatiku pada lengan saya banyak, jadi sukar bagi saya untuk memisahkan kedua-dua mereka. Ada perkara-perkara yang kami lakukan di luar kamera yang sebenar, dan di kamera, semuanya adalah kejam dan kejam. Saya tidak suka bahagian itu sama sekali. 

Justin Brescia: Anda menghabiskan banyak masa dengan satu sama lain dalam perhatian dan ia hampir boleh memainkan trik pada anda. Anda hampir percaya apa yang di luar sana di udara daripada pemikiran dan kepercayaan anda, dan saya rasa di sinilah banyak orang tersandung. Saya cuba kekal dengan apa yang ada di hatiku. Orang boleh percaya apa yang mereka mahu sekarang, tetapi masa dan kebenaran benar-benar memberitahu. Itu adalah berkat untuk dapat bercakap dengan bebas seperti itu dan memberi sesuatu yang memberi inspirasi kepada orang yang tidak berfikir dengan cara demikian.

Audrina Patridge: Talian itu – “kebenaran dan masa memberitahu semua” – tentang kita bersama. Justin sangat falsafah. Beliau tidak pernah memberikan jawapan lurus, tetapi dia akan mempunyai satu-liner cemerlang ini, di mana anda akan menjadi seperti, “Itu kedengaran sangat hebat.” Tetapi selepas itu anda akan memikirkannya, dan anda suka, ” Apa maksudnya? “

Jennifer Bunney: Ciuman antara Brody dan saya adalah 100 peratus palsu. Malam ulang tahun saya, kami semua kembali ke rumah Lauren. Kita semua mempunyai tidur malam yang besar pada malam itu. Saya mempunyai teman lelaki pada masa itu, dan begitu juga Lauren. 

Lauren Conrad: Apabila anda berusia 20-an, terdapat banyak drama apabila anda bertarikh dan mencari hubungan-baik dengan rakan-rakan dan orang lain.

BERKAITAN: Lauren Conrad Mendedahkan Pelajaran Terbesar yang Dia Belajar dalam usia 20-an, dan Kenapa Dia Teruja untuk 30-an

The Hills - 1
Kesopanan MTV

THE JOB (S) A MILF GIRLS MELAKUKAN UNTUK

Conrad dan Port merakam sebahagian besar hari mereka menatap antara satu sama lain dalam almari fesyen di Vogue Remaja, sebelum mengasah kemahiran PR mereka di Revolusi Rakyat, yang Cutrone berlari dengan tangan besi.

Adam DiVello: Lauren sudah pun masuk ke FIDM, tetapi dia memerlukan latihan. Tempat pertama yang saya mahukan ialah Vogue, kerana The Devil Wears Prada baru sahaja keluar dan ia sangat tepat pada masanya. Ia kelihatan seperti pekerjaan impian– satu juta gadis akan dibunuh. 

Lauren Conrad: Ibu saya mempunyai buku ini di mana, setiap tahun, dia akan membuat saya tandatangan saya dan menjawab beberapa soalan. Salah seorang daripada mereka adalah “Apa yang anda mahu menjadi apabila anda membesar?” Dari gred ketiga, ia hanya berkata “pereka fesyen.” Saya tidak pasti siapa yang meletakkan idea itu ke dalam kepala saya; Saya hanya membuat keputusan bahawa saya akan menjadi. 

Pelabuhan Whitney: Saya sentiasa mahu menjadi fesyen tetapi saya tidak tahu apa yang saya mahu lakukan. Orang tidak menyedari betapa kerongkong dan pendapat berdasarkannya. Satu musim anda boleh melakukan yang hebat, dan musim depan ia benar-benar mati. Pada Vogue Remaja, Saya sangat prihatin dengan apa yang mereka fikirkan saya, seperti ketika mereka memilih pakaian kami …

Lauren Conrad: Melihat ke belakang, saya bersetuju sepenuhnya dengan perubahan yang mereka buat. Kami baru kepada industri. Saya fikir kami berdua cuba berpakaian dengan sewajarnya untuk pekerjaan itu dan tidak pasti apa itu. Tetapi pada masa itu saya suka, “Oh lelaki! Saya mengambil masa seminggu untuk memilih ini! “

Pelabuhan Whitney: Saya sangat terkejut pada hari itu. Kami tidak kelihatan baik. Saya tidak tahu sama ada saya mempunyai gaya itu atau sama ada trend itu begitu buruk sekali. Sama ada, saya tidak mempersoalkannya. Saya fikir jika saya berjaya semasa latihan, saya akan mendapat pekerjaan impian saya.

Lauren Conrad: Lisa kemudian memberitahu saya sebab dia berkata saya akan “sentiasa dikenali sebagai gadis yang tidak pergi ke Paris” kerana itulah yang dikatakan oleh Anna Wintour kepada saya. Rupa-rupanya saya datang dalam perbualan dan dia berkata, “Oh, maksud anda gadis yang tidak pergi ke Paris?” Saya suka, “Hebat!” Bukan sahaja mereka terkejut dengan itu-seluruh krew terkejut bahawa saya tidak pergi. Saya begitu terbakar pada masa itu; Saya perlukan seketika untuk bernafas. Tetapi akhirnya saya pergi!

Kelly Cutrone: Lisa memanggil saya dan mengesyorkan saya kepada pengeluar. Pada masa itu, saya merasakan perubahan dalam cara orang akan mendapatkan maklumat mereka tentang industri fesyen. Suka, mengapa tidak ada sesiapa yang dijemput untuk datang melihatnya? Ia adalah perniagaan yang didorong oleh pengguna. Pada mulanya, saya melakukannya secara percuma, kerana ia adalah cara yang hebat untuk mendapatkan pendedahan untuk pelanggan saya. Dan jika saya salah, saya boleh membuat gula-gula syabu maple di Vermont. Tetapi saya tahu saya membuat langkah kontroversi. Saya sedar saya mendapat Jeremy Scott saya untuk tas Longchamp dan sepasang Havaianas dan berjalan perlahan dari sebuah gunung. Saya tahu itu, dengan mengupas beberapa venir yang menutupi dunia fesyen ini, orang akan sangat kecewa. Saya sedar tentang itu. Tetapi saya tidak peduli.

Pelabuhan Whitney: Kelly adalah seperti ibu kerjaya saya pasti. Dia sentiasa mengawasi saya. 

Kelly Cutrone: Gadis-gadis ini benar-benar berminat dengan fesyen. Dan untuk orang yang ingin bekerja dalam industri, ia pada dasarnya mengambil masa hidup anda. Jika anda dari Montana dan anda mempunyai makan malam Ahad pada 4:00 petang, itu mungkin bukan tempat terbaik untuk anda. Ia bukan hanya kerja. Ia adalah satu perkara yang merangkumi segala-galanya daripada anda. Tetapi ia juga akan memberi anda satu tan. Inilah yang saya maksudkan apabila saya memberitahu Whitney dia membuat perjanjian dengan syaitan.

Audrina Patridge: Quixote adalah pekerjaan yang sebenar. Saya mendapat banyak masalah kerana mereka akan filem di sana dan saya adalah penyambut tetamu sahaja. Saya suka, “Saya akan dipecat!”

Heidi Montag: Bekerja di Bolthouse adalah pengalaman yang menyeronokkan. Ia hebat memegang clipboard dan berasa seperti anda sedang menjalankan talian. Mereka adalah salah satu syarikat acara terbesar di dunia, membuang parti berjuta-juta dolar. Saya tidak boleh duduk dan bermain Solitaire sepanjang hari.

Brent Bolthouse: Heidi selalu menjadi pekerja lapar. Dia mahu melakukan perkara-perkara. Dia berjaya melakukan apa sahaja yang perlu dilakukan. Dan dia sanggup melakukan apa sahaja untuk bergerak ke hadapan. Beliau mempunyai aspirasi yang lebih besar daripada menjadi setiausaha, dan dia selalu menunjukkan bahawa dia mahu menolak sampul surat dan mengambil risiko.

BERKAITAN: Pelabuhan Whitney Mendedahkan RahsiaNya untuk Menghidupkan Semula Berlaku Lama

THE NIGHTLIFE

Pelakon menghabiskan sebahagian besar malam mereka memukul adegan kelab Hollywood di kawasan-kawasan panas yang panas, Les Deux, Geisha House, dan Opera. 

Heidi Montag: Kelab-kelab sangat sejuk sebelum itu, sebelum kamera telefon bimbit dan Snapchat. Ia percuma dan menyeronokkan dan semua orang hadir dan di sana. Lauren dan saya membelikan kelab sepanjang masa. Kami mempunyai jadual. Selasa dan Khamis ialah Les Deux. Rabu adalah Kawasan. Jumaat adalah Keistimewaan. Tiada siapa yang tahu siapa kami, tetapi kami masih masuk dan mendapat jadual. 

Michael “Spike” Van Briesen (Pengeluar): Adam sentiasa sedar tentang penggambaran di mana sahaja ia panas dan berlaku. Brent membawa kita ke banyak tempat yang bagus, seperti Kawasan. Ia adalah “anda menggaru punggung saya, kita akan menggaru anda” jenis perkara. 

Brent Bolthouse: Kawasan itu adalah visi saya tentang apa yang saya fikir kelab malam moden yang indah kelihatan seperti, dengan rasa kediaman. Les Deux adalah ruang yang hebat yang telah lama wujud sebagai restoran Perancis-Bohemia. Bila The Hills Bermula, kita terpaksa bertanya kepada orang lain sekiranya kita boleh memainkan parti mereka. Menjelang Musim 3, mereka meminta kami untuk filem di sana. 

Lauren Conrad: Saya fikir hakikat bahawa saya muda bekerja untuk kelebihan saya. Saya melihat semula jumlah perkara yang pernah saya lakukan, dan ia sangat gila. Saya tidak fikir saya boleh melakukannya lagi. Saya pasti membakar lilin di kedua-dua hujungnya. 

Spencer Pratt: Heidi dan Lauren mempunyai tempat pizza yang mereka gunakan untuk pergi selepas kelab. Saya bersumpah kepada tuhan, hingga ke hari ini, saya tidak pernah melihat dua gadis yang boleh makan pizza dengan lebih cepat pada pukul 3 pagi. Saya bercakap besar-besaran ke kubah.

BERKAITAN: Penampilan Lauren Conrad

FASHION

Bersama dengan sebut harga yang tidak dapat dilupakan, The Hills merangkul beberapa detik fesyen yang hebat, termasuk tanda-tanda Conrad yang besar dan cermin mata hitam. 

Adam DiVello: Kami sentiasa mahu gadis-gadis itu memakai pakaian mereka sendiri. Kami tidak pernah menyediakan rambut, atau solek, atau almari pakaian. Apa yang anda pakai mewakili siapa anda. Ia adalah lanjutan keperibadian anda. 

Heidi Montag: Semasa Musim 1, semua barangan saya adalah dari kedai-kedai berjimat cermat atau tangan-saya turun. Apabila saya mula mendapat sedikit wang, saya masuk ke tumit dan Birkins. Saya mempunyai almari berjuta-juta dolar. Ia gila.

Jennifer Bunney: Heidi pernah membiarkan saya masuk ke dalam almari dan meminjam pakaiannya. Saya masih ingat semua perkara yang dia pakai. Kami mempunyai gaya yang sama. 

Kelly Cutrone: Saya masih ingat Lauren datang ke pejabat saya dengan, seperti, empat atau lima kotak Jimmy Choos dan Louboutins. Mereka semua kelihatan panas dan girly, sangat West Coast-y. 

Audrina Patridge: Apabila saya melihat gambar lama, saya suka, “Apa. Adakah. I. Memakai? ” Tetapi pada masa itu, ia semua sangat comel. Gaya rocker yang tegang akan sentiasa menjadi sebahagian daripada saya.  

Justin Brescia:  Pops saya adalah lelaki Harley yang besar dan Bostonian, jadi saya menyimpan banyak kainnya. Banyaknya saya masih bawa dengan saya. Saya tidak mempunyai banyak pakaian, tetapi barangan yang saya ada, saya mempunyai kehidupan. Saya suka hidup dalam perkara saya dan menjadikannya sebahagian daripada saya sebanyak yang saya boleh kerana dalam kehidupan ini pada masa ini anda semestinya sedap mungkin. 

Pelabuhan Whitney: Apabila saya melihat ke belakang, saya tidak tahu bagaimana saya bekerja dengan fesyen kerana penampilan saya sangat gila. 

BERKAITAN: Rahsia Gaya 10 Lauren Conrad

“Seseorang yang BESAR, dia memerlukan DUA NAMA”

Salah satu adegan paling lucu dalam keseluruhan siri ini apabila Conrad dan Bosworth memutuskan untuk menghadapi Brescia mengenai dua nama yang dikatakannya: Justin dan Bobby. 

Justin Brescia: Nama tengah saya ialah Robert. Nama ayah saya ialah Bob, jadi dia adalah Bobby Brescia. Apabila saya masih kecil, orang akan memanggil saya Bobby kerana saya kelihatan seperti ayah saya. Saya tidak mahu nama kelahiran saya diberikan pada persembahan-ia menggosok saya dengan cara yang salah-jadi saya fikir ia akan menjadi sejuk untuk menyimpan alias macam-macam. Saya fikir “Bobby” berada di pasang surut seperti itu. Jadi saya memberitahu Audrina, “Beritahu pengeluaran dan siapa yang kami bekerjasama untuk mengatakan ‘Bobby’.” Tetapi dia akan tergelincir. Mereka akan menelefon saya “Bobby” dan dia akan semacam duduk di sana, kemudian pergi, “Oh, maksudmu Justin?” Saya perlu menendang shinnya di bawah meja. Kemudian ia datang ke kepala pada satu ketika.

Audrina Patridge: Ia adalah pelik untuk saya kerana saya mengenalnya sebelum ini sebagai Justin. Dan apabila dia memulakan penggambaran, dia mahu dikenali sebagai Bobby. Dan saya seperti, “Apa yang saya sepatutnya memanggil awak?” Kemudian ketika saya bercakap dengan Lauren mengenai kamera itu, dia memberitahu Lo, dan kemudian ia hanya keluar dari tangan. Ia agak lucu bagaimana ia tersekat. Ianya berfungsi!

Lo Bosworth: Dia tidak dapat membuat keputusan, jadi saya rasa saya buat untuknya. Ia benar-benar tidak sengaja tetapi beberapa perkara tidak mudah digoncang.

Justin Brescia: Anda tidak dapat menemuinya dan anda tidak boleh lari dari itu terlalu lama tanpa membiarkannya melakukan perkara itu dan hanya menjadi. 

Lauren Conrad Email
Kesopanan

“Saya MERUPAKAN ANDA MERUPAKAN ANDA MENGGUNAKAN ANDA”

Ia adalah perjuangan yang melancarkan 1,000 GIF. Conrad dan Montag yang semakin bertambah dengan hubungannya dengan Pratt datang ke kepala di bekas pangsapuri mereka di Hillside Villas di La Brea, Calif.. 

Heidi Montag: Lauren akan menonton filem dan terkena kesannya. Saya fikir baris itu dibacakan dalam fikirannya.

Lauren Conrad: Tiada apa-apa palsu tentang tempat kejadian itu. Itulah momen yang sangat nyata. Dan walaupun ia memerlukan banyak perbualan untuk saya terbuka untuk mempunyai perbualan di kamera, saya fikir ia penting yang kami lakukan.

Michael “Spike” Van Briesen: Adalah baik untuk meletakkan pemain itu menjadi situasi yang tidak selesa. Saya selalu berkata, “Jika anda perlu mengatakan sesuatu kepada seseorang, katakanlah. Jika anda mempunyai perasaan tentang orang ini, beritahu orang itu. “Ia seperti menjadi kaunselor kem. 

Heidi Montag: Ia sungguh sengit untuk saya, kerana ini adalah kali pertama saya melihat Lauren sejak saya menjalani pembedahan. Apabila saya bangun, perkara ini telah meletup. Saya suka, “Adakah saya bangun di dalam neraka?” Saya tidak tahu mana-mana ini akan berlaku. Ia sangat mencabar bagi saya untuk mendapatkan keberanian untuk pergi ke sana dengan sendiri mengetahui dia marah kepada saya. Saya mempunyai kekuatan yang kuat dari saat itu.

Lauren Conrad: Saya fikir adegan yang lebih emosi adalah yang terbaik kerana mereka hanya mentah dan sebenar. Mereka mungkin tidak selalu melihat yang paling cantik, tetapi mereka sentiasa jujur.

BERKAITAN: Lauren Conrad Mengungkapkan Rahsia Utama Daripada Perkahwinan Heidi dan Spencer

HEIDI BARU

Pada bulan Januari 2010, Montag terkenal menjalani pisau untuk menjalani prosedur pembedahan plastik yang mengejutkan 10 dalam satu hari. Dia melancarkan makeover kosmetiknya di atas penutup Kami Mingguan, dan, kemudian musim bunga itu, di The HillsMusim 6 perdana.

Heidi Montag: Apabila anda mempunyai ahli bedah yang memberitahu anda, “Ini sedikit, ini sedikit,” mereka adalah luka besar yang memotong anda terbuka. Saya terlalu muda untuk membuat keputusan seperti itu. Saya tidak menyedari betapa besar keadaannya. Pastinya idea paling buruk yang pernah saya alami. Tetapi pada masa itu, saya tidak peduli apa yang dikatakan orang lain. Saya hanya cuba untuk bertahan dan mengalami setiap kesakitan yang menyakitkan.

Spencer Pratt: Itulah momen berat. Pembedahan plastik tidak berjalan di taman. Itulah ketika saya masuk ke dalam kristal. Saya sedang bermain jururawat, dan ubat penahan sakitnya tidak berfungsi. Saya memulakan Googling “ubat homeopati” dan saya membaca artikel ini mengenai Sugilite-batu ini dengan kekuatan penyembuhan. Jadi saya pergi membeli sepotong $ 15,000 dari Sugilite, dan ketika dia memegangnya, dia berkata dia tidak merasa sakit. Kemudian saya suka, “Saya mengisi seluruh bilik tidur dengan kristal! Saya meletakkan mereka! “Saya tidak mahu Heidi sakit lagi. Saya mula masuk ke tongkat. Saya sama seperti, “Saya perlu menyertai Illuminati, ini satu-satunya peluang saya.” Terdapat banyak tenaga gelap, dan saya sedang mencari jalan untuk menentangnya. Anda hanya mula mendapat zaman pertengahan di sh * t. 

Heidi Montag: Saya merasa dahsyat, kerana Spencer tidak mahu saya melakukan operasi di tempat pertama. Saya tidak menyedari bahawa saya melakukan kedua-duanya untuk pembedahan. Dia adalah orang yang terpaksa duduk di sana dan menonton saya menangis sepanjang hari dengan menjerit kesakitan. Saya pasti tidak mengesyorkannya. Apabila perkara kelihatan terlalu baik untuk menjadi kenyataan, itu adalah kerana mereka. 

BERKAITAN: Brody Jenner dan Girlfriend Lama yang lama Kaitlynn Carter Adakah Terlibat

THE GLARE AND STARE

Pertunjukan ini dikenali dengan staredowns yang berais di antara ahli cast. Mengikut pengeluar, ekspresi suram adalah taktik penyuntingan, ditapis dari masa ke masa. 

Michael “Spike” Van Briesen: Daripada mengatakan “anda menyedut,” ia lebih mudah untuk menatapnya secara langsung kepada seseorang dan beraksi dengan lagu.

Adam DiVello: Kami mahu membuat persembahan itu rasa bersalut. Ia seperti penjerukan untuk episod minggu depan. Perkara yang besar kita tidak mempunyai bahawa banyak menunjukkan realiti adalah pengakuan. Tetapi kami berada di MTV, jadi kami mempunyai akses kepada banyak lagu yang banyak orang belum. Salah satu silap mata dan penatua terbaik adalah ketika Lauren memandang Whitney ketika mereka bercakap tentang khabar angin dan kami memainkan “Umbrella” Rihanna. Muzik itu membantu menceritakan kisah. 

Lauren Conrad: Saya percaya kebanyakan penampilan itu datang dari akhir penangkapan. Kami hanya berdiri di sana; kami tidak dibenarkan bercakap.

Pelabuhan Whitney: Ia tidak semestinya sesuatu yang kita lakukan secara sedar.

Kelly Cutrone: Ia tidak dirancang. Mata semua orang akan terbuka dan anda akan mengangguk dengan kepala tanpa berkedip. Ia sangat gila. Ia adalah hubungan aneh yang psikik ini. Ia adalah satu kelip mata terbuka tanpa menutup kelopak mata anda. 

Audrina Patridge: Saya akan menjadi seperti, “Kamu semua! Saya berkata ini, ini, dan itu dan anda juga tidak menunjukkan apa yang saya katakan-anda hanya menunjukkan saya merenung! “Ia mengecewakan, tetapi ia adalah sebahagian daripada pertunjukan. 

REAL VS. Palsu

Sama ada atau tidak The Hills adalah sebenar atau palsu masih menjadi topik hangat, dengan ahli cast yang berbeza bercakap tentang mana jalan cerita yang benar-benar skrip. 

Heidi Montag: Lauren sangat serius tentang tidak melakukan perkara-perkara palsu. Saya sentiasa mengagumi beliau kerana berdiri di atas tanah dengan rancangannya. Tetapi banyaknya telah direkayasa. Spencer tidak benar-benar mencadangkan saya di pantai di Santa Barbara. Kadang-kadang saya akan keliru di kepala saya. Saya rasa saya bermain lebih seperti saya tahu apa yang saya lakukan daripada yang saya lakukan. 

Spencer Pratt: Saya hanya mempunyai pertunjukan yang dibatalkan, jadi saya mahukan penarafan. Saya sentiasa mengejar habis bulan itu. Saya suka pergi Hermès dan membeli segala-galanya. Saya makan malam dengan Wolfgang Puck yang memotong stik saya untuk saya setiap malam. Kami mahu mengadakan persembahan yang ditonton oleh orang ramai, jadi kami melakukan semua perkara yang membuatkan kami kelihatan seperti manusia yang paling buruk di Bumi. Apabila kamera dimatikan, saya seorang lelaki yang lengkapmembuka pintu dan pergi ke filem dan berpelukan. Terdapat Dr. Jekyll dan Encik Hyde yang berlaku. Jika saya melakukan apa-apa dalam filem indie, orang akan menganggap saya Jennifer Lawrence yang baru. 

Stephanie Pratt: Spencer adalah manusia yang paling lucu di planet ini. Dia seorang jenius TV realiti. Penggambaran dengannya sentiasa menjadi sorotan, kecuali ketika dia marah kepada saya, dan pada musim lalu ketika kami berhenti bercakap. Saya tidak pernah berfikir tentang masa itu. Ia sangat gelap.

Brent Bolthouse: Kami mempunyai syarikat sebenar yang melontarkan pihak dalam L.A. Vogue Remaja adalah majalah yang sebenar. Kita tidak mengubah kehidupan kita untuk persembahan ini. Apa yang berlaku adalah apa yang dilakukan oleh anak-anak ini. 

Kelly Cutrone: Pertunjukan itu tidak dituliskan. Orang-orang telah difilmkan dan, selepas dua atau tiga jam pas, pengeluar akan berbunyi dengan cadangan untuk plot. 

Michael “Spike” Van Briesen: Kami sentiasa berusaha untuk mengekalkan persembahan itu sebagai organik seperti yang kita mungkin boleh. Anda perlu membuat orang berasa selesa tentang apa yang mereka tidak mahu dibincangkan di TV. Saya tidak pernah memberitahu gadis-gadis apa yang hendak dikatakan. Saya membantu mereka memikirkan apa yang mereka mahu katakan.

Adam DiVello: Ia adalah realiti yang dijadualkan. Kami tidak bersama kanak-kanak ini 24/7. Kami tidak mempunyai rumah mereka berwayar. Kami tahu bila mereka datang. Kami sentiasa bersentuhan dengan mereka semua. Sudah tentu, terdapat banyak spekulasi, jadi finale itu mengangguk lidah-lidah dengan proses bercerita. Ia meninggalkan penonton yang tertanya-tanya sedikit.

BERKAITAN: Baris Terpilih dari Laguna Beach, Menurut Kristin Cavallari

The Hills - 2
Kesopanan MTV

PADA APABILA TETAP BERAKHIR

Sementara Conrad meninggalkan pertunjukan separuh melalui musim kelimaSelepas membuat penampilan kejutan di Montag dan Pratt‘S perkahwinan-ia secara rasmi berakhir dengan Musim 6, selepas Cavallari mengambil alih sebagai protagonis. Semasa episod akhir siri ini, Cavallari memutuskan untuk berpindah ke Eropah. Di tempat kejadian terakhir, Jenner menyaksikan keretanya pergi ke lapangan terbang, dan latar belakang Hollywood Hills palsu ditarik, mendedahkan satu set dan merujuk kepada desas-desus mengenai The Hills menjadi palsu.

Lauren Conrad: Saya benar-benar berjuang dengan meninggalkan kerana saya tidak gembira melakukannya lagi, dan, pada masa itu, saya berada dalam hubungan dengan seseorang yang tidak boleh wujud pada kamera. Saya sudah bersedia untuk memulakan kehidupan sebenar saya. Selalunya ada kompromi ketika saya sedang penggambaran, dan saya harus memutuskan apa yang saya boleh kongsi dan apa yang saya tidak dapat dan saya rasa sangat sedikit adalah saya sendiri. Saya berada di tempat di mana saya tahu persembahan boleh berjalan tanpa saya, dan saya akan lebih bahagia sekiranya saya pergi. Bukan keputusan yang mudah, tetapi saya berjaya dan saya gembira kerana saya melakukannya. 

Audrina Patridge: Apabila Lauren pergi, ia tidak sama. Ia perlahan-lahan beralih ke drama dan kekacauan. Ia tidak menyeronokkan lagi. Ia tidak tulen atau bahagia. Ia adalah drama, drama, drama. 

Adam DiVello: Kami telah sampai ke titik di mana Lauren telah meninggalkan persembahan dua musim sebelum ini, dan Kristin dengan anggun datang untuk membawa dua musim terakhir. Tetapi kemasyhuran orang terperangkap dengan mereka dan ia menjadi lebih besar daripada apa rancangan itu. Saya fikir kita telah menceritakan kisah itu. 

Heidi Montag: Apabila persembahan berhenti, ia mengejutkan. Kami tidak tahu apa yang perlu dilakukan. Kami pergi ke Malibu terlebih dahulu dan mempunyai semua marin dan pengawal peribadi yang tinggal bersama kami. Kemudian kami pergi ke Costa Rica dan tinggal di sana selama beberapa bulan. Sungguh sukar kerana kita tidak mempunyai keluarga dan kehidupan kita hanya kacau. Ia benar-benar mencabar menyesuaikan diri dari yang tinggi. 

Spencer Pratt: Sekiranya anda telah bertanya kepada saya sebelum ini The Hills apa yang saya akan lakukan, saya akan memberitahu anda, “Saya akan menjadi rancangan realiti untuk 30 tahun akan datang!” Itu tidak gila apabila anda berfikir tentang Kardashians. Anda tidak fikir anda hanya boleh dimatikan. Permainan tamat. 

Audrina Patridge: Apabila saya tidak mempunyai orang yang memanggil saya memberitahu saya di mana harus, apa yang perlu saya katakan, atau apa yang perlu saya lakukan, saya terasa hilang. Itulah panggilan bangun besar bagi saya. Jadi saya mengambil masa selama setahun untuk diri saya sendiri dan kembali menghubungi saya lagi.

Justin Brescia: Saya membuat beberapa pelaburan. Saya membeli rumah yang sangat bagus di Manhattan Beach, membuka dua salun, dan melakukan sedikit perjalanan. Perkara terakhir yang saya mahu lakukan ialah berada di sekitar L.A., jadi saya pergi ke Nicaragua selama beberapa tahun pada perjalanan melayari. 

Pelabuhan Whitney: Saya mahu melihat dunia seperti di New York. Ia mengambil sedikit masa, tetapi saya tahu melakukan Bandar adalah cara yang pasti untuk mendapatkan jumlah pendedahan yang saya perlukan untuk garis pakaian saya yang akhir. Saya perlu menjadi ahli perniagaan pintar pada ketika itu dan mengorbankan privasi. 

Jennifer Bunney: Saya pergi ke sekolah perniagaan dan mendapat MBA saya di Loyola Marymount University, tuan sarjana dalam Kesihatan Awam di Berkeley, dan sekarang saya mendapat ijazah kedoktoran saya dalam bidang kesihatan awam.

LIFE SELEPAS THE HILLS

Ramai ahli pelakon berpindah ke karier dalam industri fesyen, terutamanya Lauren Conrad, yang menjalankan dua garisan pakaian, Crown Paper dan LC Lauren Conrad untuk Kohl, dan menggagalkan giginya TV realiti ke dalam jenama gaya hidup yang berkembang. 

Lauren Conrad: Projek terbesar yang saya kerjakan sekarang ialah dua garisan pakaian saya. Kemudian, saya menulis sebuah buku baru, Rayakan. Saya juga menghabiskan banyak masa untuk bekerja di The Little Market, pakaian pakaian perdagangan yang adil, yang memberi saya kesempatan untuk bekerja dengan pengrajin wanita yang mengagumkan. Saya sibuk, tetapi dengan cara yang baik.

Spencer Pratt: Hidup saya seperti Hari Groundhog. Setiap pagi, saya membuat dua 32 gram gambar Zip Zinger espresso. Saya pernah mempunyai burrito sarapan setiap hari, tapi sekarang saya mempunyai epal dengan mentega badam, kerana saya ingin menjadi model kurus. Kemudian saya biasanya melakukan jujitsu selama kira-kira satu setengah jam, maka saya makan salmon. Kemudian saya pulang ke rumah, ais lutut lelaki tua saya, menonton Apple TV, dan tweet, kerana saya tidak mempunyai kawan sebenar untuk bercakap dengannya. Kemudian Heidi dan saya akan mendapatkan makanan sushi atau Mexico dan saya akan mempunyai beberapa tequila di atas ais. Saya menyimpannya secara bergilir-gilir. 

Heidi Montag: Saya seorang dewi tempatan. Saya memasak dan saya membersihkan dan saya berurusan dengan empat anjing. Spencer dan saya akan cuba untuk mempunyai bayi tahun depan juga. Saya bersedia menjadi ibu-saya fikir ia akan menjadi satu bab yang hebat. Kristin seolah-olah seperti ibu yang hebat, dan saya fikir Audrina akan menjadi seorang ibu yang hebat. Saya rasa kita perlu mempunyai yang baru Bukit sebagai ibu! 

Audrina Patridge: Saya mengandung, jadi saya akan mempunyai bayi tidak lama lagi. Corey [Bohan] dan saya merancang perkahwinan kami, jadi ada banyak perkara yang kami bersiap sedia. Dan saya sedang bekerja di garisan berenang saya sendiri. 

Justin Brescia: Band saya, BobbyrocK, sedang dalam lawatan A.S.. Dan saya mempunyai garis penjagaan rambut. Saya mempunyai orang lain yang menjalankan salon rambut.

Pelabuhan Whitney: Kerjaya saya sudah pasti berkembang. Saya mengambil masa ini sekarang untuk menyusun semula garisan saya, Whitney Eve. Saya berkahwin. Saya tinggal di Venice. Saya mempunyai kehidupan yang sangat normal. 

Kelly Cutrone: Saya sedang membangunkan projek dengan Lionsgate mengenai industri fesyen dan mula bekerja pada buku ketiga saya, Anda seorang Penyihir, Anda Tahu Anda, mengenai gadis dan sihir dan kuasa dan mewujudkan apa yang anda mahu, melalui penapis pagan. 

Lo Bosworth: Saya tinggal di New York sekarang dan menjalankan laman web saya sendiri, TheLoDown, buat kandungan untuk jenama dalam ruang memasak dan gaya hidup, dan mempunyai podcast bernama Lady Lovin ‘. Saya dan teman lelaki saya juga mengalu-alukan anak anjing baru ke rumah kami. Saya tidak mempunyai sebarang aduan. 

Jennifer Bunney: Saya pengarah kesihatan penduduk untuk sebuah syarikat penjagaan kesihatan yang berpusat di Southern California. Saya membantu memberikan penjagaan yang berkualiti kepada orang yang sakit dan tua pada populasi yang terdedah. 

BERKAITAN: Alat Dapur Kegemaran Lo Bosworth

LEGACY

Untuk kebanyakan, The Hills hidup sebagai klasik generasi; sebuah jejak yang akan dihargai bersama drama remaja Josh Schwartz yang dikasihi. 

Adam DiVello: Saya fikir semua orang dalam hidup mereka telah melalui apa yang dilakukan Lauren. Beliau adalah watak yang boleh dipercayai. Dia memakai emosi di wajahnya-anda selalu tahu apa yang dia rasa. Dia akan sentiasa ingat dengan cara yang sangat positif.

Lauren Conrad: Semua orang mempunyai detik-detik ini dan semua orang menerusi mereka, dan ia adalah cara yang orang lain boleh berhubungan dengan anda supaya anda tidak merasa sendirian.

Audrina Patridge: Saya berasa seperti banyak gadis yang boleh dikaitkan dengan apa yang Justin dan saya akan melalui. Terdapat garis kabur, tetapi ada cinta sejati di sana. 

Pelabuhan Whitney: Saya sangat bersyukur. Saya tidak akan mempunyai peluang yang saya ada sekarang.

Kelly Cutrone: Kerana personaliti saya di persembahan, orang takut saya. Ia membuat carta tempat duduk saya lebih mudah dilakukan, kerana tidak ada orang yang bersekongkol dengan saya di barisan hadapan lagi. 

Brent Bolthouse: Saya menjalankan The Bungalow, sebuah kelab baru di Santa Monica. Brody datang sepanjang masa.

Lo Bosworth: Saya tidak dapat membayangkan bagaimana kehidupan saya kelihatan seperti tanpa The Hills di dalamnya, dan terus terang, saya tidak mahu kerana saya cukup berpuas hati pada ketika ini. Saya akan melakukannya sekali lagi. 

Heidi Montag: Saya sangat bersyukur The Hills kerana ia memberi saya cintakan hidup saya. Saya sangat menghargai segala yang dilakukan Lauren untuk saya, dan Saya tidak memegang sebarang dendam. Mungkin, di syurga suatu hari, kita akan berteman lagi. Kita semua orang yang berbeza sekarang. Itulah perkara yang hebat dalam hidup: Anda tidak perlu menjadi orang yang anda 10 tahun yang lalu. Anda boleh bekerja pada diri sendiri dan berubah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

90 − 89 =

map