The Look Barden Bellas adalah Sangat Berbeza Designer Kostum Sempurna-dan Pitch Perfect 2 ini Memberitahu Kami Bagaimana

Pitch Perfect 2 hits teater hujung minggu ini, dan sekuel pasti menjadi hebat. Seperti yang dikepam kerana kita akan keluar dari riff-off, kita sama-sama gembira melihat apa yang Rebel Wilson, Anna Kendrick, Brittany Snow, Hailee Steinfeld, dan selebihnya akan memakai sepanjang filem itu. Kami terperangkap dengan pereka kostum, Sal Perez, untuk mengetahui apa yang berubah dengan Barden Bellas ‘kelihatan pada masa ini. Jawapan? Warna!

BERKAITAN: 5 Sebab Kita Tidak Boleh Tunggu Pitch Perfect 2

“Dalam filem pertama, saya menggunakan warna yang sangat terang,” jelas Perez. “Tetapi kali ini, [Pengarah] Elizabeth Banks mahu ‘menarik warna’ kerana Bellas ditanam wanita sekarang jadi almari mereka lebih matang.” Bagaimanakah Perez, yang juga dikenali dengan menarik untuk melihat watak Mindy Kaling yang jelas Projek Mindy, rasa tentang palet lebih lembut? ‘Ia masuk akal, “jelasnya InStyle. “Saya fikir kanak-kanak perempuan lebih cenderung memakai warna-warna cerah dan cerah, sedangkan wanita canggih akan menenangkannya sedikit.” Kedengarannya seperti Bellas semua orang dewasa!

BERKAITAN: Semua Rahsia Rambut dari Pitch Perfect 2 Tetapkan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map