The Obamas tidak dapat melihat lebih banyak Glam dalam Kad Holiday Rumah Putih Akhir

Selamat bercuti dari keluarga Obama, kepada anda.

Presiden Barack, First Lady Michelle, dan anak perempuan mereka, Malia, dan Sasha Obama semuanya kelihatan seperti yang menakjubkan pada kad Natal 2016 mereka, dihantar kepada beberapa juta bertuah di seluruh Amerika Syarikat. Foto itu diambil di makan malam negeri pertama Obamas sebagai seluruh keluarga – Sasha dan Malia belum menghadiri salah satu acara dasi hitam pada bulan Mac tahun ini.

Jika anda tidak menerima kad dalam mel (jangan risau, tidak juga kami), jangan risau, Instagram ada di sini untuk menyelamatkan hari ini, seperti biasa, dengan banyak orang menyiarkan gambar kad Krismas.

Apabila anda mendapat kad dari #firstfamily kegemaran anda. #potus #flotus @thewhitehouse___ @michelleobama #unitedstateofwomen

Gambar yang disiarkan oleh Lisa Price (@iamlisaprice) pada

Yass #FirstFamily kami membunuh!

Gambar yang disiarkan oleh The Shade Room (@theshaderoom) pada

Selain itu, ada juga yang mencatatkan kad percutian terakhir Rumah Putih ini, dengan yang pertama, dari tahun 2009, untuk keseronokan tontonan anda:

Kemudian: 2009 Sekarang: 2016 Obama White House Holiday Card pertama dan Rumah Putih Percutian Kad Holiday kami ❤️ Obamas !! #firstfamily #theobamas #michelleobama #potus #barackobama ❤️❤️��������

Foto yang disiarkan oleh Bias Opinion (@thebiasopinion) pada

Satu-satunya perkara yang benar-benar hilang dari kad adalah penampilan dari pups pertama yang comel, Sunny dan Bo Obama.

VIDEO: Keadaan Terbaik Michelle Obama Sepanjang Masa

 

BERKAITAN: Lihatlah Di Rumah Objek Rumah Putih yang Indah di Obamas di Washington, D.C.

Kad terakhir ini memberi kita semua perasaan. Obamas pasti akan terlepas tiba Hari Perasmian pada 20 Januari 2017.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 − 8 =

map