The Records Royals: Horses, Dominos, dan Wahyu Utama

The Royals mungkin baru mendedahkan rahsia keluarga pembunuh. Dalam episod malam Ahad, yang dipanggil “Taint Not Your Mind, Jangan Letakkan Jiwa Anda Menentang Ibu Anda,” Princess Eleanor (Alexandra Park) dan Prince Liam berurusan dengan selepas pesta ulang tahun bersama mereka. Eleanor, masih dalam keadaan gembira dan berpaut pada sebotol vodka selepas Jasper dan Mandy mengkhianatinya dalam episod minggu lalu, terjaga dengan penglihatan yang luar biasa: ibunya berdiri di atas katilnya-dan bersedia untuk ikatan, tidak kurang.

“Hadiah hari ini adalah masa ibu dan anak perempuan,” kata Queen Helena (Elizabeth Hurley), mendedahkan bahawa dia sedang mengambil puteri untuk melihat kuda tercintanya, Charlie Jones. Itu sudah cukup untuk mendapatkan Eleanor daripada tidur, jadi dia bersetuju untuk menghabiskan hari menunggang kuda dengan ibunya. Dan E! pereka pakaian siri, Rachel Walsh, memastikan mereka berpakaian. “Kami cuba memberi mereka rupa yang berbeza yang tidak semestinya membuat orang berfikir tentang menunggang kuda,” kata Walsh. “Kami mengandaikan bahawa mereka pergi menunggang sepanjang masa, dan kami mahu menjauhkan diri dari rupa ekuestrian yang biasa ini.”

Royals Recap - Embed 7
Kesopanan YouTube

Bagi Ratu, “kami membuatnya sangat pucat dan anggun,” kata Walsh. “Dia memakai blaus putih yang indah dengan bulu dan celana pucat, yang sebenarnya seluar jeans Elizabeth yang dia bawa masuk.” Pakaian puteri itu harus menjadi lebih gelap, seperti biasa. “Untuk Eleanor, kami pergi dengan hitam dan merah,” kata Walsh. “Daripada pelompat, dia memakai seluar kulit dan jaket menunggang Moschino yang mengagumkan. Kami mahu pakaian itu menonjol terhadap istana di latar belakang, dan ini kelihatan lebih baik daripada warna ekuestrian yang berlumpur dan keruh. “

BERKAITAN: 5 Tips Gaya untuk Berpakaian Seperti Puteri Eleanor pada The Royals

Pakaian mereka pasti menonjol, tetapi penemuan-penemuan yang dibuat di atas istana adalah apa yang benar-benar membuat impak. Eleanor dirawat secara penuh dalam sejarah keluarga kerana Helena menceritakan kisah cinta sejatinya, dan bagaimana ibunya berdiri di jalannya dengan gembira. Helena tidak mendedahkan identiti Allistair, tetapi dia menjelaskan bahawa dia tidak mampu memberikan berlian kepadanya, jadi mereka memutuskan untuk mempunyai kerikil yang dimasukkan ke dalam cincin sebagai simbol cinta mereka. Tetapi tidak lama lagi, ibu Helena memaksanya untuk menjual kerikil untuk berlian-dan prospek perkahwinan diraja kepada Raja Simon. Helena berkata bahawa dia tidak mahu nasib yang sama untuk anak perempuannya, dan menggalakkan Eleanor memberi pengawal Jasper penembak … walaupun ratu itu tidur dengannya musim lalu juga. Oh, dan dia memohon maaf kerana pelanggaran itu.

Sewaktu Eleanor menghabiskan hari jadinya dengan hati yang hatinya dengan ratu, Liam sibuk mencari jawapan. Dia sedang mencari gadis misteri yang meninggalkan simbol Domino yang sukar difahami pada kalungnya musim lalu, dan akhirnya dia menjejaknya ke salon tatu di mana dia bekerja. Dia tidak boleh mengatakan banyak, tetapi dia memberikan kepadanya satu petunjuk utama: nama, Dominique Stewart. Selepas beberapa carian Google mendedahkan bahawa King Simon tahu Dominique ketika dia masih muda, Liam masih perlu tahu lebih banyak lagi. Oleh itu, dia pergi ke rumah salah seorang kenalan ayahnya yang paling lama untuk mengetahui siapa yang Dominique-atau.

Royals Recap - Embed 1
Kesopanan

BERKAITAN: Elizabeth Hurley Kata Ratu adalah “Pretty Deranged” pada Musim 2 The Royals

Pada masa yang sama, kepala keselamatan istana, Ted Pryce, dipanggil oleh kad panggilan Domino yang lain. Dia menuju ke alamat yang diberikan kepadanya, hanya untuk mencari orang yang sama yang menuduh dia membunuh raja awal musim ini. Dan di sinilah kita mula mendapat beberapa jawapan. Antara perbualan Liam dengan sahabat raja dan perbualan Pryce dengan lelaki yang akhirnya mendedahkan diri sebagai abang Dominique, kita mengetahui bahawa Dominique dan King Simon adalah cinta-dan cinta itu datang ke akhir yang tragis apabila Dominique dibuang dari kudanya pulang dari pertandingan menunggang. Tetapi abangnya-yang tidak dapat menyebut namanya sebagai seorang kanak-kanak, dan dengan demikian memanggilnya “Domino” -tidak fikir ia adalah kemalangan. Beliau percaya bahawa kuda itu dibiakkan pada pertandingan, yang dihoskan oleh ibu Helena, dan dia berpendapat bahawa dia membunuh kakaknya untuk memberi ruang untuk dirinya di atas takhta. Itulah sebabnya dia bersedia untuk membuat keluarga diraja “jatuh”, gaya domino. Dan dia mahu Pryce menyertai misinya.

Royals Recap - Embed 3
Kesopanan

Kemudian pada hari itu, Liam kembali melihat gadis misteri tatu lagi. Dia mendapati bahawa dia adalah keponakan Dominique-dan anak perempuan Pryce yang mungkin baru bersalah. Dia menjelaskan bahawa membuktikan Dominique terbunuh adalah perniagaan keluarga, dan keluarganya akan berhenti apa-apa untuk merosakkan ratu. Selepas mendengar khabar yang cukup mengejutkan untuk suatu hari, Liam kembali ke istana. Dia dan Eleanor bertukar karier ulang tahun, dan kemudian Liam dengan terang berkata kepada kakak kembarnya, “Saya rasa ibu membunuh seseorang.” Mungkin bukan hadiah yang Eleanor mengharapkan setelah seshnya ikhtisarnya dengan ratu.

Royals Recap - Embed 4
Kesopanan

Tetapi Helena mempunyai perkara yang lebih besar untuk dibimbangkan. Ibunya hanya bercakap dengan perhiasan mahkota dan mengetahui bahawa Simon telah memilih cincin untuk Violet, teman wanitanya yang berbangsa. Sekiranya mereka berkahwin ketika dia meninggal dunia, dia akan menjadi raja memerintah tunggal England. Seperti yang dijangkakan, berita ini tidak begitu baik dengan Helena. Dia tidak akan membiarkan sesiapa pun atau apa-apa berdiri di jalan takhta sekarang, lebih dari sebelumnya. Dan dia membuat Violet hilang sebelum alamat awam Cyrus-dan sama ada dia kembali atau menghadapi nasib seperti Dominique adalah TBD.

Royals Recap - Embed 5
Kesopanan

Tune ke The Royals pada hari Ahad pukul 10 pagi. ET pada E!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − = 54

map