The Records Royals: The Queen’s Mother (Dimainkan oleh Joan Collins!) Datang ke Town

Ratu England mungkin tidak perlu menjawab banyak orang, tetapi masih ada satu orang yang boleh mengalahkan raja: ibunya. Pada episod malam tadi The Royals, kami diperkenalkan kepada Grand Duchess Alexandra dari Oxford-aka wanita yang Queen Helena (Elizabeth Hurley) memanggil ibu. Dimainkan oleh Joan Collins, sang pangeran muncul di istana yang dihiasi dalam banyak ais, dengan keperibadian yang dingin untuk dipadankan.

The Royals embed 1
Kesopanan E!

Walaupun pada mulanya dia datang sebagai anak yang sejuk seperti anak perempuannya, watak Collins menunjukkan bahagian yang lebih lembut ketika datang ke cucu-cucunya. Dan walaupun perempuan bangsawan atau “Dutchie,” sebagai Putri Eleanor dengan penuh kasih sayang memanggilnya-tiba hadiah beruang (betapa menakjubkannya kerongsang berlian yang dia berikan Eleanor?), Dia jauh dari nenek rata-rata kamu. Jadi, sudah tentu, Collins terpaksa melihat bahagian diraja. “Kami memilih warna ungu yang cantik untuk dipakainya, dan kemudian kami mempunyai pakaian yang dibuat dalam warna itu,” pereka kostum pameran itu, Rachel Walsh, memberitahu InStyle. “Ia sangat sesuai dengannya-dan ia berbeza dengan Helena, yang memakai merah jambu fuchsia terang dalam adegan yang sama.”

The Royals recap embed 2
Kesopanan E!

BERKAITAN: The Royals Recap: Monarki Membawa Di Monaco di Line Swimwear Elizabeth Hurley

Malah, gaya Collins sangat mempengaruhi pakaian di E! tunjukkan-terutamanya anak perempuan pada skrinnya. “Saya suka berpakaian kekuatan sebenar yang watak Joan kembali Dinasti,”Kata Walsh, yang diilhami oleh gaya Collins ’80-an untuk banyak penampilan Hurley The Royals. “Kami melihat mereka siluet dan pad bahu dan kemudian merenungi mereka untuk Helena menggunakan blok padu warna yang benar-benar kuat. Apabila dia berada di tempat kejadian, warna beliau sentiasa terkuat. “

The Royals recap embed 4
Kesopanan E!

Paling kuat atau tidak, kelihatan ungu raja Collins berdiri-dan aktres veteran berusia 82 tahun itu mengguncangnya. “Dia ratu berpakaian kuasa, jadi dia tahu apa yang sesuai dengannya,” kata Walsh. “Saya membelinya sepasang kasut Jimmy Choo, dan saya tidak boleh percaya betapa dia boleh berjalan di dalamnya. Dia begitu anggun dengan cara yang dia bergerak-dia semacam meluncur. “

Tetapi walaupun dengan anugerah seorang wanita, watak Collins tidak selalunya sangat baik. Yang membawa kita kepada baris kegemaran kita dari episod ini: mendengar Joan Collins berkata, “FML.” Kerana, benar-benar, adakah ia lebih baik daripada itu?

Tune ke The Royals pada hari Ahad pukul 10 pagi. ET pada E!

BERKAITAN: Adakah Elizabeth Hurley Channel Queen Elizabeth untuk Peranannya di The Royals?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − = 75

map