The Spice Girls ‘Reunion: Lihat Tanda Tangan Mereka Kelihatan Kemudian dan Sekarang

Bercakap tentang mengakhiri Olimpik pada nota tinggi-The Spice Girls bersatu semula untuk Majlis Penutupan Olimpik tadi malam! Dan persembahan mereka “Wannabe” dan “Spice Up Your Life” membuatkan kita semakin banyak, semakin banyak lagi. “Kita telah berjaya melakukannya!” Victoria Beckham-yang kelihatan lebih mewah daripada yang pernah dilancarkan ke seluruh kumpulan. “Saya sangat mencintaimu perempuan!” Kami menyukai bagaimana mereka memberikan perubahan moden kepada tandatangan mereka ’90an, dari Pakaian Kesatuan Jahe Spice itu kepada Getah athletic Sporty Spice. (Dan Spice Rempah-rempah Mel B sangat menyukai penampilannya, dia memakainya ke pihak selepas!) Perhatikan kembali gaya tandatangan setiap gadis, dari 90-an hingga sekarang di galeri.

LEBIH:• Ratu Elizabeth di Sukan Olimpik • 11 Rempah-rempah Girls Moments Kegemaran • Majlis Penutupan Olimpik: Semua Butiran Fesyen!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 52 = 55

map