Tiada Malam Tarikh Seperti Catherine Zeta-Jones dan Tarikh Malam Michael Douglas

Secara jujur, pasangan Hollywood tertentu boleh merasa tidak sah. Tetapi setiap kali pasangan menyegarkan berpijak melalui Tinseltown untuk berfungsi sebagai peringatan bahawa cinta adalah nyata.

Serius walaupun, Catherine Zeta-Jones dan Michael Douglas telah berkahwin selama 16 tahun tetapi ternyata kedua-duanya masih mengekalkan tabiat malam tarikh.

Zeta-Jones dan Douglas menuju ke restoran Nobu Malibu untuk makan malam pada hari Rabu dan kelihatan seperti mereka berjalan keluar dari filem yang diarahkan oleh Nancy Meyer. LBDnya adalah klasik dan elegan, belum lagi pam perak berani metalik yang dipasangkan dengan beg nada yang sama, dan dia kelihatan bergaya dan selesa. Untuk Douglas, majlis malam hari itu memanggil pasangan khaki yang bersemangat dengan baju putih dan baju merah jambu yang terbungkus di sekeliling bahunya.

Michael Douglas and Cathering Zeta-Jones
Jacson / Splash News

Dan sementara mereka boleh memulakan perjalanan di tepi pantai mereka, kedua-duanya membawa bersama anak-anak mereka, Dylan yang berusia 16 tahun dan Carys berusia 14 tahun. Baru-baru ini, Zeta-Jones membawakan sebuah keluarga yang menarik balik keluarganya di bawah sinar matahari.

Kemunculan semula di bawah matahari. #TBT

Satu jawatan yang dikongsi oleh Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) pada

Menurut Orang, pasangan suami isteri berpisah dari satu sama lain pada tahun 2016, bercuti secara berasingan dan menuju ke acara watt tinggi solo. Walau bagaimanapun, kini, keadaan kelihatan seperti mawar. (Kadang-kadang, anda benar-benar perlu berehat.)

BERKAITAN: Berikut adalah gambar Miley Cyrus dan Kiss Pertama Liam Hemsworth

Satu perkara yang pasti: Pasangan ini menetapkan bar yang tinggi untuk gaya pasangan tarikh makan malam.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map