“Tidak Menarik” Adakah Trik Rias Terkini Anda Mungkin Sudah Lakukan

Apabila anda mula mengalami keletihan kontur (yang belum, betul?), Langkah seterusnya yang akan datang adalah untuk mencuba tangan anda di “nontouring,” yang telah menerima sejumlah besar buzz di Instagram, dan peliknya serupa dengan teknik strobing yang sudah kita ketahui. Ditubuhkan oleh artis solek selebriti Renee Sanganoo, pro telah menyebut kaedah sebagai “Spanx untuk wajah anda” berkat pengegasan segera dan kesan bersinar yang dihasilkannya, a la Gigi Hadid. “Anda tahu anda memakainya, tetapi tidak ada yang sepatutnya melihatnya,” jelasnya. “Pada musim panas, orang berada di luar lebih banyak dan mereka cenderung memakai asas yang lebih ringan. Ia kelihatan lebih semula jadi.”

WATCH: Anda Boleh Lakukan: Berwarna

 

Kaedah ini melibatkan tiga produk yang mungkin anda miliki, dan mungkin sudah digunakan dalam urutan yang tepat ini. Mulailah dengan lapisan primer kegemaran anda, kemudian gunakan pelembap berwarna di bahagian atas. Concealer adalah pilihan, walaupun kita biasanya menggunakannya di bawah mata kita dan ke bawah pusat hidung kita walaupun semuanya. Akhirnya, dapatkan penjual kegemaran anda dan sambungkan produk ke kawasan-kawasan di mana cahaya akan secara semulajadi melanda, seperti tulang pipi, bawah hidung, busur cupid, dan lengkungan kening anda. Sekiranya anda sudah berlatih “tidak menghiraukan” -bersama atau tidak anda tahu -menganggap diri anda secara rasmi di hadapan pergerakan itu, anda trendsetter, anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

50 − 42 =

map