Tiffany & Co. Berikrar Sokongan Terus untuk Simpan Gajah

Tiffany & Co. telah berjanji untuk menyelamatkan gajah. Pada tahun ini syarikat perhiasan melancarkan koleksi dermawan pertama, Save the Wild, untuk melindungi spesies yang cantik dan terancam. Kini, selepas pembatalan pengharaman pentadbiran Obama terhadap pengimportan trofi gajah yang diburu sukan dari Zimbabwe dan Zambia, Tiffany mengesahkan sokongan berterusan mereka terhadap sebab. 

Jenama mengambil Instagram untuk berkongsi mesej perpaduan kepada semua yang berjuang untuk menghentikan pemburuan gajah untuk gading mereka. “Kami menjanjikan sokongan berterusan kami terhadap Dana Krisis Gajah dan berjanji untuk melakukan segala yang kami mampu untuk melindungi dan memelihara makhluk-makhluk yang luar biasa ini. Tiffany mencintai segala makhluk hidup, dan paling pasti gajah,” kata Tiffany..

Tiffany adalah pendukung ghairah dunia semulajadi dan pemuliharaan hidupan liar. Setiap tahun, kami dapat menjimatkan sehingga 30,000 gajah. Seratus peratus daripada hasil dari koleksi #TiffanySaveTheWild kami disumbangkan kepada @elephantcrisisfund untuk menyokong pengurangan anti-haram, anti-pemerdagangan dan pengurangan permintaan gading.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Tiffany & Co. (@tiffanyandco) pada

BERKAITAN: Ryan Reynolds dan Lebih Banyak Selebriti Protest Trump Pembalikan Ban Trophy Gajah

Bukan itu sahaja yang dikatakan oleh jenama itu. Di samping jawatan ini, mereka mengulangi ikrar mereka untuk menderma hasil daripada koleksi Save the Wild mereka untuk menyelamatkan gajah. “Tiffany adalah penyokong yang penuh semangat dalam dunia semulajadi dan pemuliharaan hidupan liar, setiap tahun kami dapat menyelamatkan 30,000 ekor gajah. Seratus peratus dari hasil koleksi #TiffanySaveTheWild kami disumbangkan kepada @elephantcrisisfund untuk menyokong anti-perburuan, anti-perdagangan dan pengurangan permintaan gading. ” 

Selebriti juga mengambil tindakan. Semua orang dari Ellen DeGeneres kepada Ryan Reynolds telah dibawa ke media sosial untuk menyatakan kemarahan mereka dan mendesak pengikut mereka untuk mendermakan untuk menghentikan pemburuan gajah. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 51 = 58

map