Timeline Fesyen: Semua Solange Knowles Chic kelihatan dari Weekend Perkahwinannya

Sebaik sahaja Solange Knowles keluar, dia adalah gambaran kesempurnaan sartorial. Oleh itu, secara semula jadi, untuk hari perkahwinannya (dengan pengarah video suami sekarang Alan Ferguson pada hujung minggu), kami tahu bahawa ia akan menjadi urusan yang bergaya dengan bahagian epik. Dan Knowles membuktikan kami benar, melampaui harapan kami dengan perarakan lima rupa-rupa zaman moden yang luar biasa.

BERKAITAN: Solange Knowles Memakai Jumpsuit dan Dua Capes pada Hari Perkahwinannya

Di hadapan kehebatan fesyen, kami menyusun permainan play-by-play hujung minggu perkahwinannya. Pada hari Jumaat, 14 November, dia memulakan perayaan dengan malam tarikh makan malam dan filem malam santai di New Orleans. Dia memakai gaun LWD dalam gading yang elegan dengan garis-garis yang bersih, yang menguatkan kami pada pengantin perempuannya, dan menambahkan sedikit kesakitan dengan dompet Kate Spade New York ($ 498; katespade.com) dan vintaj emas mencerminkan sandal Loeffler Randall ($ 295; loefflerrandall.com) (di atas).

Malam berikutnya pada jamuan makan malam, penyanyi-pelakon itu terkejut dengan satu kaki putih, Stéphane Rolland Couture satu bahu dengan satu lapisan dengan lapisan-lapisan padat, lengkap dengan cermin emas Lee Savage kopling dan sandal Stuart Weitzman putihdi bawah).

Solange Knowles Wedding Looks
Josh Brasted / WireImage

Pada hari perkahwinannya, Knowles membawakan tempat perkahwinan Marigny Opera House pada basikal vintaj yang dihias bunga bunga yang dengan gembira melengkapkan lompatnya yang meluncur gading Stéphane Rolland Couture yang moden.di bawah).

Solange Knowles Wedding Looks
INFphoto.com

Untuk acara utama, seorang yang bernama Knowles berkata, “Saya lakukan” dalam Humberto Leon putih yang menakjubkan untuk reka bentuk Kenzo, lengkap dengan tudung yang sesuai dan emas Jill untuk gelang Lady Grey yang dihiasi pada setiap pergelangan tangan (di bawah).

Solange Knowles Wedding Looks
Instagram / beyonce

Dan akhirnya, pengantin itu membungkus coraknya yang bergaya dan memisahkannya dengan jumpa Stéphane Rolland Couture yang lain yang meruncing dan meruncing dengan lubang terperinci yang diwarnai dengan bibir berani, sandal Stuart Weitzman putih, dan pelawak perayaandi bawah). Tahniah!

Solange Knowles Wedding Looks
INFphoto.com

PHOTOS: Moments Gaya Terbaik Solange Knowles, Hidup dan Mati Karpet Merah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 − = 48

map