Tina Fey Mendedahkan 6 Kecantikannya

Bintang komedi yang akan datang Ini Di Mana Saya Tinggalkan Anda, Tina Fey, mimbar bulan sebagai anak perempuan Garnier ketika dia tidak sibuk dengan orangtua, menulis penghalang blockbuster, dan dengan bangganya mencuri produk dari rakan-rakan megastar. Untuk InStyleIsu Jun, Fey mendedahkan rahsia kulitnya yang terbaik, fikirannya mengenai pembedahan plastik, dan enam produk kecantikan dia tidak boleh hidup tanpa. Teruskan membaca untuk wawancara eksklusif kami, dan kemudian klik melalui galeri kami untuk membelinya yang mesti ada.

Anda adalah wajah penjagaan kulit Garnier. Apa rahsia kulit anda yang hebat?Saya terkelupas di bilik mandi, kemudian melembapkan dengan Ultra Lift Transformer Garnier, yang mempunyai SPF. Saya seorang ibu bekerja [untuk Alice, 8, dan Penelope, 2], jadi saya suka produk serbaguna. Saya tidak mempunyai masa untuk pergi melalui sekumpulan botol mewah kecil.

Adakah anak perempuan anda suka menonton anda mendapat glam?Mereka sentiasa suka, “Saya mahu melakukan solek anda!” Tetapi saya akhirnya menyedari dengan anak kecil itu, Oh, jika saya memberikan krim malam itu bukannya membiarkan dia menarik dengan gincu seluruh muka saya, kita masih bermain, dan ia sebenarnya baik untuk kulit saya.

Apa cermin solek anda? Saya tidak mempunyai satu tan bibir, jadi lebih baik untuk pergi ke mata. Saya memakai maskara dan liner coklat krim ini. Saya dapati ia melalui artis solek lama saya, yang juga pernah bekerja dengan Julia Roberts. Dia akan menarik keluar dari kitnya dan menjadi seperti, “Ini Julia!”

Bercakap tentang Hollywood Glamour, rambut anda kelihatan hebat di Globes.Oh terima kasih. Pendandan rambut pewarna rambut saya disambungkan untuk memadankan apa sahaja warna rambut saya, jadi kita mempunyai beg rambut yang bolak-balik antara kami seperti Piala Stanley.

Apa yang menjadi kecantikan terbesar anda “aha” saat ini?Apabila saya berpindah ke Chicago, Amy Poehler dan saya mendapati, “Kita boleh lilin kening kita sedikit ?! Oh hebat! “Itu adalah permainan changer.

Anda bertukar 44 bulan ini. Pemikiran mengenai penuaan dan pembedahan plastik?Saya tidak melakukan Botox atau mana-mana perkara itu, dan saya harap saya tidak pernah lakukan. Saya hanya akan terus menggunakan krim pengukuhan dan cuba membawa semula topi dengan tali dagu.Ambil isu Jun dari InStyle, boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital hari ini.

-Suzanne Zuckerman

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 50 = 51

map