Tina Knowles Menerangkan Makna Di Sebalik Nama “Rumi Carter”

Selain itu, foto pertama anak kembarnya, Sir dan Rumi Carter, Beyoncé tinggal agak ketat mengenai dua tambahannya yang baru, tapi nasib baik kita melahirkan ibu untuk menjawab semua soalan kita mengenai bayi yang baru lahir. Pertama, Tina Knowles membersihkan kekeliruan yang Bey telah menamakan anaknya “Sir Carter Carter,” memberi jaminan kepada kita bahawa hanya ada satu “Carter” dalam namanya.

Seterusnya, Knowles memberikan sedikit pengertian kepada Blue Ivy sebagai adik perempuan. “Dia sangat bangga dan sangat teruja,” kata Nenek Hiburan Malam ini. “Dia seorang kakak yang baik, dia betul-betul.”

Sir Carter dan Rumi 1 bulan hari ini. ����❤️��������������������

Satu jawatan yang dikongsi oleh Beyoncé (@beyonce) pada

Kini, momma Tina menanam inspirasi di sebalik nama “Rumi.” Dalam catatan Instagram pada hujung minggu, nenek berkongsi ayat yang ditulis oleh penyair abad ke-13 Rumi, yang disebutnya “bukan hanya cantik tetapi logik.”

Ini adalah puisi oleh penyair abad ke-13 “Rumi” itu bukan hanya cantik tetapi logik ❤️ nombor cinta tiga ❤️Sekali kita adalah sebab kita tidak dapat mencari cinta !! Kita perlu bekerja pada diri kita terlebih dahulu untuk menjadi utuh

Satu jawatan yang dikongsi oleh Tina Knowles (@minalinal) pada

Walaupun setiap ayat itu berkuasa dengan haknya sendiri, kegemaran peribadi Tina adalah yang ketiga: “Tugas anda bukan untuk mencari cinta, tetapi hanya untuk mencari dan mencari semua halangan dalam diri anda yang telah anda bina terhadapnya.”

“Kadang-kadang kita adalah sebab kita tidak dapat mencari cinta !! Kita perlu bekerja pada diri kita sendiri untuk menjadi lebih baik, “tulisnya, seolah-olah mengulangi falsafah Bey yang” pertama-saya “bahawa dia mengajar dalam katalog musiknya yang luas.

BERKAITAN: Celebs Freaking Out Lebih Foto Bayi Beyoncé

Nampaknya seperti Rumi Carter kecil mungkin mendapat namanya dari seorang penyair yang nenek Tina mengambil inspirasi dari.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − = 75

map