Tindak Balas Amy Schumer ke Berita Barbie Anne Hathaway Akan Menghancurkan Anda

Pengeluar filem Barbie aksi live dilaporkan telah berbincang dengan Anne Hathaway untuk menggambarkan peranan tajuk, dan kini Amy Schumer telah berkongsi dua sen.

Schumer pada asalnya telah dilemparkan di bahagian itu tetapi terpaksa berundur kerana konflik penjadualan. Jadi selepas berita pecah bahawa Hathaway boleh melangkah ke kasut Barbie itu Keretapi kereta api aktres mempunyai beberapa perkara untuk dikatakan.

Dia menyiarkan gambar dirinya dengan seorang pembaca kosong dan retro-inspirasi pembaca. “Hathaway smathaway jkjk dia sempurna !!” dia menulis dalam kapsyen. “Tidak sabar untuk melihatnya!”

Jadi seperti kami, dia teruja tentang Hathaway mungkin bermain salah satu ikon kegemaran kami. Kami tidak akan mengharapkan Schumer untuk mendedahkan perasaannya dengan cara lain.

Hathaway smathaway jkjk dia sempurna !! Tidak sabar untuk melihatnya!

Siaran yang dikongsi oleh @amyschumer pada

BERKAITAN: Jennifer Lawrence dan Amy Schumer Mempunyai BFF Terkenal Baru

Seperti yang anda mungkin dapati, Schumer tidak mempunyai defisit peranan yang akan datang. Filemnya Dia Datang Kepada Saya dengan Nicole Kidman dan Steve Carell dalam kerja-kerja, Terima Kasih atas Perkhidmatan Anda akan datang, dan Saya rasa cantik dengan Emily Ratajkowski dan Michelle Williams sedang difilemkan.

Wanita itu sibuk! Adakah terlalu banyak untuk meminta selfie masa depannya dengan Hathaway walaupun?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 + = 31

map