Tips Jillian Michaels untuk Badan Bikini yang Menakjubkan Adakah Kejutan Lax

Tidak pasti sama ada atau adakah ia OK untuk menggigit pizza yang sepatutnya sepatutnya? Buat sahaja! Pelatih kecergasan selebriti dan bintang TV realiti Jillian Michaels mendedahkan apa benar-benar mengambil masa untuk kelihatan seperti bom di kolam renang atau berhampiran pantai musim panas ini dan keputusannya tidak memerlukan jumlah disiplin yang sungguh-sungguh yang kami jangkakan.

Ya, semuanya datang ke keseimbangan yang sihat antara pemakanan dan latihan, tetapi ada satu kunci Michaels, yang mengakui tidak sentiasa memukul beliau 150 peratus potensi penuh, pastikan untuk mengikuti. “Baiklah, saya cuba kekal dalam bentuk sepanjang tahun. Saya turun naik sedikit dengan jadual kerja saya, jujur, “katanya InStyle Khamis malam di L.A. di pameran fotografi. “Sebenarnya, saya selalu memberitahu orang perkara yang sama: Ini benar-benar mudah dan ia mesti kekal sederhana.”

Jadi apa yang rahsia bikini-siap muktamad? “Jangan makan terlalu banyak,” katanya. “Gunakan akal fikiran dengan makanan anda. Saya tidak bermaksud gluten, saya tidak bermaksud karbohidrat, saya tidak bermaksud protein. Saya maksudkan bahan kimia. Jangan makan bahan kimia. Dan pergi ke gym jika anda boleh, empat setengah jam seminggu. Apabila anda pergi, simpan kadar degupan jantung anda pada 85 peratus daripada kadar denyut jantung maksimum anda. Ia adalah 220 minus umur anda, kali .85. “

Masa untuk mencetuskan Fitbit, stat.

BERKAITAN: Inilah Apa Zac Efron Makan Selama Minggu untuk Menjaga Physique Killernya

-Dengan laporan oleh Brandi Fowler

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 56 = 58

map