Tips Terbaik Kelly Wearstler untuk Menangani Kekacauan Anak Anda

Apabila seseorang berkata “bergaya,” Kelly Wearstler segera menyesuaikan bil. Pereka dalaman dalaman LA, yang senarai pelanggannya merangkumi megastar seperti Gwen Stefani dan Cameron Diaz kepada jenama mega-mewah seperti rangkaian hotel Viceroy, mempunyai mata yang dicemburui untuk klasik hiasan moden dan rasa sartorial yang hanya menjerit California sejuk. Tetapi di bawah semua rasa yang sangat baik adalah seorang ibu yang menyukai dua, kepada anak-anak Oliver dan Elliot (di atas), dengan suami pemaju hartanah Brad Korzen. 

Walaupun dia mengakui anak-anak tidak semestinya dalam senarai tugasnya (“Saya semakin tidak mahu anak-anak, saya hanya mahukan kerjaya,” katanya) dia kini tidak dapat membayangkan hidup tanpa mereka. “Mereka memberi inspirasi kepada saya dan mengisi saya dengan banyak cinta setiap hari,” katanya. “Suami saya benar-benar menginginkan anak-anak dan saya suka, ‘Baiklah, kami akan mempunyai satu,’ dan kini saya berharap saya dapat mempunyai enam. Ia adalah perkara terbaik di seluruh dunia. “Di bawah ini, 48 tahun-yang baru-baru ini melancarkan garis tempat tidur di Bloomingdale yang tidak lama lagi akan memasukkan pilihan anak-anak yang memberikan nasihat menghiasnya untuk bilik kecil anda, silap mata untuk memerangi kekacauan, dan persembahan yang mengejutkan dia akan terus terlambat untuk menonton. 

BERKAITAN: Dapatkan Inside Looks di Dreamy Malibu Beach House Kelly Wearstler

Apa nasihat yang terbaik untuk menghiasi bilik kanak-kanak?
Lakukan apa yang anda rasa baik, kerana anda menghabiskan banyak masa di sana. Cari mungkin tiga perkara yang hebat dan keren yang menyeronokkan. Mungkin ia mudah alih, atau permaidani yang menakjubkan, atau melakukan perkara-perkara untuk perabot yang merasa kurang seperti kanak-kanak, kerana mudah untuk pergi ke laut [dengan barang-barang palsu]. Sekiranya anda mahukan bilik kanak-kanak yang canggih, saya sendiri berfikir jalur luar biasa. Mereka klasik dan mereka sangat bergaya dan sangat mudah untuk mereka bentuk bilik di sekeliling.

Apakah tempat kegemaran anda untuk membeli-belah untuk hiasan anak-anak? 
Ada tempat baru yang saya suka yang baru dilancarkan dipanggil Kinder Modern. Mereka mempunyai pelbagai perkara yang luar biasa yang sangat bergaya. Banyaknya berdasarkan reka bentuk moden klasik, tetapi terdapat juga reka bentuk kontemporari di sana juga. 

Saya membaca bahawa anda percaya reka bentuk faux terbesar adalah kekacauan, tetapi apabila anda mempunyai anak-anak … 
Saya fikir tidak kira apa yang anda lakukan, organisasi benar-benar menjadi kunci kejayaan. Walaupun anak anda mungkin tidak dapat bercakap lagi, mereka melihat apa yang anda lakukan dan akan belajar daripadanya. Dapatkan beberapa laci yang jelas yang datang dalam pelbagai saiz dari Store Container, dan kemudian letakkan semua mainan yang berwarna biru atau bentuk tertentu dalam satu laci, dan sebagainya. Ia bukan sahaja kelihatan comel, tetapi ia dianjurkan, dan anda tahu dengan tepat di mana segala-galanya. Dan apabila bayi itu menjadi anak kecil, mereka tahu di mana mencari segala-galanya-dan di mana hendak meletakkan sesuatu!

Bagaimana gaya anda berubah apabila anda menjadi seorang ibu? 
Saya mula mengambil lebih banyak risiko, kerana saya tidak mempunyai masa untuk berfikir. Saya melakukan senaman saya pada waktu pagi, dan kemudian saya mempunyai kira-kira 15-20 minit maksimum untuk saya berpakaian dan bersedia untuk membawa mereka ke sekolah-dan itu membawa mereka ke sekolah hampir tidak tepat pada masanya! Saya tidak meletakkan barang-barang saya pada waktu malam kerana saya tidak tahu bagaimana perasaan saya pada hari berikutnya. Ia seperti fesyen laju: Anda hanya mengambil baju yang hebat, beberapa kasut yang hebat, dan kadang-kadang perkara yang tidak dijangka, sejuk berlaku. 

BERKAITAN: 5 Gaya Flats Moms Chic Akan Suka Spring ini

Anda cukup sihat, jadi apa yang anda dan anak-anak sentiasa kerap? 
Saya membuat mereka parfaits ini dengan krim disebat buatan sendiri di mana saya memotong pelbagai jenis beri dan meletakkan mereka supaya mereka membuat jalur dalam cawan yang jelas, dan mereka suka. Ia kelihatan meriah dan menyeronokkan, tetapi ia sihat.

Apa perkara pertama yang anda lakukan selepas anak-anak pergi tidur? 
Saya cukup banyak tidur [ketawa]! Mereka pergi tidur seperti, 9-9: 30, dan saya akan berbaring di katil dan melihat e-mel, kerana apabila saya pulang ke rumah saya benar-benar cuba meletakkan telefon ke bawah. Ketika saya sedang bekerja, saya sangat terfokus, tetapi ketika saya pulang, mereka menjadi prioritas. Saya memberi tumpuan kepada mereka.

Tetapi anda akan tetap terlambat untuk menonton …? 
Pusat sukan. 

Benar! 
Ya! Kerana saya mempunyai dua lelaki, saya terpaksa bersabar. Saya tidak pernah fikir akan menjadi saya, tetapi saya suka. Walaupun saya melakukan perjalanan, saya menghidupkan SportsCenter.

BERKAITAN: 10 Tas Lampin Chicest

Mana-mana sukan yang anda nikmati?
Saya suka hoki ais. Anak-anak saya bermain, tetapi benar-benar, semua sukan adalah menakjubkan. Saya hanya suka semua cerita para atlet yang hebat ini dan bagaimana mereka sampai di mana mereka berada. Ia sangat memberi inspirasi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

16 − = 10

map