Tonton Adriana Lima Bask di Matahari untuk Kempen Berwarna Retro Vogue Eyewear

Bagaimana dia melakukannya? Seolah-olah membesarkan dua anak perempuan, berpose untuk Marc Jacobs, dan mengekalkan bod bodoh sebagai Victoria’s Secret Angel tidak cukup untuk menjadikannya sibuk, Adriana Lima meletakkan “super” di supermodel sebagai wajah kempen musim panas musim panas musim bunga Vogue Eyewear 2016 . Membuktikan bahawa menjadi empat mata ialah de rigueur, pemain berusia 34 tahun itu telah meminjamkan bom tropika yang mencintainya untuk mencari portfolio gambar yang dicium matahari (di bawah) yang mempamerkan pilihan optik dan sunglass jenama.

Gambar oleh Ellen von Unwerth di Los Angeles, Lima dengan mudah tergelincir ke dalam pilihan ‘pakaian 50-yang terinspirasi dari pakaian moden dan staples denim yang memasangkan baik dengan enam keping dalam koleksi. “Bekerja pada kempen Vogue Eyewear SS16 dengan Ellen von Unwerth di sekitar pantai Venice dan Santa Monica adalah satu rawatan,” kata Lima dalam satu kenyataan. “Ia adalah penetapan yang sempurna untuk koleksi yang menunjukkan kualiti sebenar jenama ini bergaya dan muda. Saya tidak sabar untuk melihat kempen terakhir dan semua orang menikmati kacamata yang indah seperti yang saya lakukan! “

Dan walaupun jenama itu juga mengetuk pelakon India Deepika Padukone dan kecantikan Cina Liu Shishi untuk menyerlahkan semua yang ditawarkan oleh Dubai dan Paris, masing-masing, ia adalah transformasi Selatan California Lima yang kita taksub dengan.

BERKAITAN: Kris Jenner Kelihatan Seperti Kourtney Kardashian dalam #TBT Instagram ini

Tonton video kempen yang aneh di atas-Dan lihat semua tangkapan gambar di bawah.

Vogue Eyewear Campaign
Kesopanan
Vogue Eyewear Campaign
Kesopanan
Vogue Eyewear Campaign
Kesopanan
Vogue Eyewear Campaign
Kesopanan
Vogue Eyewear Campaign
Kesopanan

BERKAITAN: Bob Baru Rihanna Memberi Vibes Spice Posh Serius

Vogue Eyewear Campaign
Kesopanan
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − = 63

map