Tonton Beyonce dan Nicki Minaj “Ice Grill” Setiap Lain-lain Semasa Raptai

Beyoncé dan Nicki Minaj mungkin menjadi permaisuri dalam genre muzik masing-masing, tetapi kedua-dua wanita memutuskan untuk bersemuka di persaingan yang mesra untuk mendapatkan gelaran “Ice Grill” Queen. Dalam klip di bawah, tDia bertanding dalam pertandingan menatap sengit latihan untuk persembahan langsung pertama mereka “Merasakan Sendiri” bersama-sama, dan keterlaluan ketawa tidak dapat dikawal.

Kedua-dua wanita itu cukup serius apabila menyentuh muzik mereka, tetapi mereka tidak dapat menahan senyuman apabila tarian mereka memaksa mereka untuk mengunci mata antara satu sama lain. 

Nampaknya Minaj memenangi dua daripada tiga pusingan, tetapi Bey terbukti menjadi sukan yang baik, dan dia juga menyanyikan penghormatan yang sangat lucu kepada Minaj. Penyanyi berusia 34 tahun itu mengubah Prince “Darling Nikki” menjadi “Darling Nicki (Minaj)”. Bercakap tentang #squadgoals. Dengarkan penghormatan yang menggemari di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 52 = 60

map