Tonton Carrie Underwood “Muzik Merokok” Muzik Video-Salam kepada Wanita yang Kuat

Carrie Underwood baru sahaja mengeluarkan video itu untuk lagu “Smoke Break” baru dari album Storyteller yang akan dilancarkan dalam masa terdekat dan ia adalah smokin ‘panas. Pertama sekali, ibu yang melahirkan anak, Isaiah Michael Fisher, pada bulan Mac, menampakkan badan pasca kehamilannya dalam dubes daisy, butir pinggir lutut, tangki putih, dan flanel. Dia mendahului dengan mata berasap dan beberapa rambut berambut perang yang sangat panjang.

Di samping kelihatan hebat, video juga agak menyentuh. Di dalamnya, Underwood menggerakkan sebuah trak pikap yang rosak dan adegannya dipotong dengan tembakan wanita pekerja yang berlainan yang berusaha memenuhi keperluannya. Seperti yang dicadangkan oleh lirik, kadang-kadang anda hanya perlu berehat seketika: “Dia berkata, ‘Saya tidak merokok,’ tetapi kadang-kadang saya memerlukan masa yang panjang. Ya, saya tahu ia mungkin berbunyi buruk. Tetapi kadang-kadang saya memerlukan istirahat asap, “Underwood menyanyi dalam korus. Wataknya akhirnya berjalan ke bar dan batu di atas panggung sebelum kembali ke jalan terbuka.

BERKAITAN: Anda Tidak Percaya Caranya Carrie Underwood Cantik Di Sampul Album Baru Her

Pemenang Grammy berkata lagu itu dalam video di halaman Facebooknya, “Lagu itu sendiri adalah jenis salah satu lagu cerita yang saya rasa seperti semua orang boleh berkait dengan, bagaimana kehidupannya begitu sibuk dan ia sangat baik apabila, jika dan apabila, anda benar-benar dapat langkah seminit untuk satu saat. Dan kita semua memerlukannya, kita semua memerlukan masa itu untuk diri kita sendiri untuk berehat. “

Pencerita, Album kelima Underwood, adalah kerana 23 Okt.

BERKAITAN: 15 Tunes Kami Telah Namakan Lagu Song of the Summer

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + = 11

map