Tonton Clark Gregg dan Hayley Atwell Best Britney Spears dan Lady Gaga Impressions pada Lip Sync Battle

Episod malam tadi Battle Sync Lip menampilkan pertarungan epik antara dua angkatan biasa dari Marvel‘s superhero universe – dan ia mempunyai tarian bergerak untuk dipadankan. Selepas banyak mengejek, si PembalasClark Gregg dan Agen CarterHayley Atwell akhirnya mengecamnya pada peringkat penyegerakan bibir Spike yang terkenal pada malam Khamis, dan lelaki itu merawatnya.

Gregg melontarkan taktik itu dengan persembahan lucu “Toxic” Britney Spears yang memakai pakaian pengantin biru yang mendedahkan ketika dia mengapungkan lorong pesawat mengejek yang menyampaikan semua shimmies, shake, dan thrusts dari video muzik asal. Isteri Gregg Jennifer Grey (awak tahu, Bayi asal di Malaysia) Menari kotor) juga membuat penampilan mengejutkan dan mendarat ciuman basah yang besar pada dude menari.

BERKAIT: Watch Agen Carter Hayley Atwell Rock Out dan Headbang pada Pertempuran Sink Lip Seminggu ini

Atwell membalas dengan baik, menjadikannya panas dengan persembahan “Bad Romance” Lady Gaga yang lengkap dengan banyak lateks hitam dan putih, stilettos yang tinggi, dan juga satu pod putih yang sama digunakan dalam video muzik.

Adakah skor akhirnya akan diselesaikan selepas pertempuran dubsmash lucu mereka? Anda perlu menonton dan membuat keputusan untuk diri sendiri.

Tonton pertempuran sync bibir epik mereka dalam video di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 28 = 34

map