Tonton Diane Keaton Memilih Hunk Hollywood Kegemarannya dalam Permainan “Siapa Anda Sebaliknya?” pada Ellen

Lihatlah, lelaki: Diane Keaton adalah pada prowl! Pemenang Oscar berusia 70 tahun itu dihentikan oleh Ellen DeGeneresacara ceramah siang hari untuk bercakap tentang perniagaan yang serius: filem mereka yang akan datang, Mencari Dory, dan lelaki.

Setelah mengumumkan bahawa keaton “seksual kecewa” sedang mencari pengembaraan, DeGeneres berangkat untuk mencari kekasihnya baru dalam permainan “Who You Want Instead?”

Dalam perlawanan pertama, DeGeneres meminta pelakon untuk memilih antara Justin Bieber, 22, dan Jared Leto, 44.

“Baiklah, di mana saya mempunyai masalah-saya tidak suka menilai, anda tahu saya lebih suka membawa mereka berdua,” katanya kepada tuan rumah. “Sekarang apabila saya melihat Justin, saya mempunyai perasaan istimewa untuknya,” katanya mengakui ketika orang ramai ketawa. “Itulah badan yang bagus, dan dia memaparkan … … dan rambutnya, ditambah hidung, tidak pernah melihat hidung, misalnya, Leto mempunyai hidung yang sangat nipis. Bieber, “katanya sambil ketawa,” mempunyai hidung yang gemuk, dan saya juga suka! “

BERKAITAN: Liev Schreiber Talks Kids, Membawa Tequila Shots dengan Ellen DeGeneres

Seterusnya, Al Pacino muncul di sebelah Leto yang mana Keaton menjawab, “Nah, itu mempunyai makna yang istimewa.”

“Dia seorang kekasih?” tanya DeGeneres.

“Dia pernah suka berada di sekeliling saya,” Keaton menambah dengan coyly. “Tetapi kadang-kadang, tidak selalunya.”

DeGeneres terus menggoda ikon Hollywood dengan enam lagi pelakon: Leonardo DiCaprio, Jude Law, Jack Nicholson, Keanu Reeves, Lenny Kravitz, dan Zac Efron, yang semuanya diterima dengan penuh semangat oleh Keaton-kepada pelbagai peringkat.

Apabila ditanya mengenai bekas Sebaik sahaja Ia Dapat bersama bintang Nicholson, dia terus berhati-hati. “Dia mencintai saya dalam filem itu, dan saya suka dia kembali dalam filem,” jelasnya. “Dalam kehidupan sebenar dia tidak mencintaiku.”

Ketahui siapa yang Keaton memilih pada akhirnya, dan tengok hari ini untuk menonton penampilannya yang lain The Ellen DeGeneres Show .

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 7 =

map