Tonton Kampanye Fierce Kendall Jenner untuk Estee Lauder

Adakah kita hanya, atau kempen Kendall Jenner untuk Estee Lauder perlawanan literal yang dibuat di syurga kecantikan? Kami telah lama mengagumi bintik-bintik pencakar langit kakak Jenner yang tua (bersama dengan yang lain dari krew Kardashian-Jenner untuk perkara itu), jadi hanya sesuai bahawa model itu berhadapan dengan jenama baru Little Black Primer, yang menggabungkan kekuatan Lash primer dengan warna hitam yang tidak berwarna.

Oleh kerana pembedahan bulu mata bermaksud untuk digunakan sebelum sapu mascara anda yang pertama, formula tradisional yang memegang pewarna putih selalu menghadapi risiko mendapat perhatian, kerana tidak ada yang berkata “Saya merindui tempat” seperti sepotong bulu mata gading terhadap kontras mata berasap. Versi peluru Estee Lauder adalah gelap untuk dimulakan, dan kerana ia menambah jumlah dan mengangkatnya sendiri, boleh dipakai secara solo jika anda berasa penampilan yang lebih semula jadi. Anda juga boleh menggunakan Little Black Primer sebagai sentuhan penamat untuk mengunci mascaras yang tidak tahan lama atau serpihan. Selepas melihat model kerja sihir dan bulu panjangnya dalam video di atas, pertimbangkan untuk dijual!

Klik main untuk menonton kempen Jenner sekarang, dan temui Little Black Primer Estee Lauder untuk $ 24 di esteelauder.com sekarang.

BERKAITAN: Kendall Jenner Adalah Wajah Baru Estee Lauder

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

17 + = 21

map