Tonton Katy Perry Tangkap Naked di Undian di Video #VoterRegistrationDay ini

Katy Perry ditipu kerana satu sebab.

Pada hari Selasa, aka Penyelenggara Voter Kebangsaan, penyanyi pop mengambil Twitter untuk menunjukkan bahawa dia menggunakan selebritinya untuk kitar semula pilihan raya ini. Perry yang berusia 31 tahun bekerjasama dengan Rock the Vote dan Funny atau Die dengan video yang ringkas dan ringkas yang direka untuk menggalakkan kita semua mendaftar untuk mengundi, stat, dan mengetuai pemilihan pada 8 Nov.

Dalam klip itu, kepala Perry yang berambut berantakan dan berantakan ke tempat pengundian yang ditunjuk tempatannya di dalam baju tidurnya memandangkan dia bercakap mengenai tawaran tidak perlu berpakaian untuk Hari Pemilihan. “Saya telah mengimbas secara ringkas Perlembagaan dan di mana tidak mengatakan bahawa anda tidak boleh hanya keluar dari katil dan datang ke pemilihan dalam apa jua keadaan yang anda bangun,” katanya kepada kamera ketika dia meneruskan untuk menyerlahkan semua yang diluluskan ” hanya keluar dari katil “kelihatan anda boleh memakai apabila anda mengundi.

Dan sementara kata-katanya mungkin cukup untuk membuat anda terperanjat, dia berjaya mengalahkan dirinya dengan menanggalkan pakaian saman hari jadi untuk membuktikan titik dia.

BERKAITAN: Katy Perry Bercakap Muzik Baru, Jalur Sepatu Baru, dan Lebih Banyak

Dan berdasarkan pada akhir, bintang itu bukan satu-satunya yang tidur di buff. Klik di sini untuk mendaftar untuk mengundi dan menonton video lucu Perry di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − 80 =

map