Tonton Kristen Stewart Katakan Frasa Absurd Semasa Cabaran Whisper

Kristen Stewart mungkin seorang pelakon berbakat, tetapi dalam jabatan bibir membaca kemahirannya tidak agak sehingga par. Pelakon itu mendapati bahawa ketika dia bermain Cabaran Whisper dengan Jimmy Fallon pada hari Selasa The Tonight ShowGg.

Semasa permainan, separuh daripada kedua orang berbisik frasa yang berbeza sementara yang lain memakai fon kepala yang membatalkan bunyi dan harus betul meneka kata-kata yang dituturkan. Untuk menundukkan perkara itu, Fallon berkata, “Hormatilah kawan saya,” sambil memaku Al Pacino Scarface aksen. Tetapi itu seolah-olah membuang Twilight bintang. Dia meneka, “Tutup pintu ke bumbung,” “Bawa bilik mandi saya kepada kawan,” dan bahkan “Beritahu ibu-ibu mereka,” sebelum Fallon mendedahkan jawapan yang betul.

Untuk giliran Stewart, dia beranggapan, “Berapa banyak kayu yang akan menjadi kayu jati jika kayu jati dapat memotong kayu?” Yang Fallon cepat menebak.

BERKAITAN: Tonton Kristen Stewart Bermain Coco Chanel di Filem Karl Lagerfeld-Directed New

Semasa dia bersiap sedia untuk Pusingan 2, Stewart mengadu bahawa muzik di fon kepala itu mengganggu. “Itulah gagasan keseluruhan permainan!” Fallon memberitahunya. Dia kemudian berkata frasa, “Kung Fu Panda.” Stewart menduga, “Panggil buah itu kembali” dan “Makan buah paket” sebelum akhirnya mendapatnya. Akhirnya, Stewart membaca kata-kata Matthew McConaughey, “Baiklah, “yang Fallon dipaku selepas meneka” Bercakap dengan tangan “dan” Bersantai kami hanya kawan-kawan. “

FOTOS: Gaya Karpet Merah Kristen Stewart

Stewart mungkin mahu melakukan beberapa pusingan latihan masa depan. Tonton mainan The Challenge Whisper dalam video di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 56

map