Tonton Kylie Jenner Smooch Boyfriend Tyga dalam Video Muzik Baru “Merangsang “nya

Sejak Kylie Jenner baru-baru ini berusia 18 tahun, dia dan pacar rapper, Tyga, telah memulakan hubungan mereka dengan dunia dengan cara yang besar. Pada hari Ahad, Tyga, 25, mengeluarkan video muzik barunya untuk “Stimulated,” di mana dia dan Kylie dilihat tersenyum dan menunjukkan beberapa PDA utama.

Dalam video itu, Kylie tiba dalam gaya dan menarik ke rumah mewah di mana kedua-dua pertemuan itu untuk masa yang sedikit sahaja. Mengubah pakaian beberapa kali, pakaian Kylie dalam beberapa fesyen fly supa-termasuk jaket pengebom hijau dan baju T-shirt yang dipasangkan dengan mantel bulu-kerana dia dan lelakinya memeluk, mencium, dan kadang-kadang ketawa. Sangat comel.

BERKAITAN: 11 Perkara-perkara Unreal Yang Kylie Jenner Telah Dilakukan oleh Umur 18

Memandangkan tetapan rumah itu tidak berbeza dengan rumah mewah yang sering ditunjukkan Menjaga dengan Kardashians, kita hanya boleh berharap bahawa video ini hanyalah gambaran kecil ke mana peminat pertunjukan realiti boleh mengharapkan untuk melihat dari pasangan itu pada masa akan datang. Tonton Tyga “Rangsangan” video muzik (amaran: ia ciri-ciri eksplisit, bahasa NSFW) di bawah:

BERKAITAN: Beyoncé dan Nicki Minaj Drop Video “Rasa Sendiri” mereka

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 31 = 37

map