Tonton Lebron James Terima Penghargaan S. Sportsperson of the Year di Acara Star-Studded

Perayaan bintang tahun ini akan diadakan malam ini di Pusat Barclays di N.Y.C. dan akan meraikan atlet yang menentukan tahun dalam sukan. Itu termasuk Lebron James, yang membantu membawa Cleveland Cavaliers kejuaraan NBA pertama mereka dalam sejarah francais.

Pemain bola sepak terkenal akan dibawa ke 2016 SI Anugerah Sportsperson of the Year, yang diberikan kepada seorang atlet, pasukan, atau jurulatih, “yang melangkah tahun dalam sukan dengan mencapai tahap kecemerlangan atlet yang paling tinggi sambil menunjukkan cita-cita sukan,” Sukan Illustrated dinyatakan dalam siaran akhbar.

Bagi penghormatan yang lain, Kareem Abdul-Jabbar, Jim Brown, dan Bill Russell akan membawa pulang Anugerah Muhammad Ali Legacy, yang menghormati dedikasi terhadap citarasa sukan dan olahraga yang memberi impak kepada dunia. Perenang Olimpik Michael Phelps, yang memenangi lima pingat emas dan perak untuk pasukan A.S. di Rio pada musim panas ini juga akan dihormati di acara itu.

BERKAITAN: Ini Adalah Bagaimana Michael Phelps Merayakan Hari Pertama Persaraannya

Upacara itu juga akan meraikan pencapaian SportsKids of the Year Tai, Rainn, dan Brooke Sheppard, yang terus mengatasi kesukaran dan yang semua bersaing dalam Sukan Olimpik Junior AAU. Ketiga-tiga mereka akan membuat debut mereka di karpet merah dengan gaya, yang dijanjikan di Ralph Lauren.

Acara yang akan merangkumi persembahan muzik secara langsung, akan disiarkan secara langsung di SI.com pada jam 7:30 pagi. EST, manakala perayaan karpet merah akan disiarkan Sukan IllustratedHalaman Facebook bermula pada pukul 6:45 pagi. EST.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 3

map