Tonton Lily Aldridge Cuba Rahsia Victorianya 2016 Angel Wings untuk Kali Pertama

Rancangan berjalan dengan baik untuk #VSFashionShow tahun ini, yang disiarkan pada 5 Disember di CBS, dan pakaian itu mendapat sentuhan terakhir mereka ketika kita bercakap.

Beruntung untuk kami, Victoria Secret Angel Lily Aldridge memberi InStyle sebuah jemputan untuk pemasangan peribadinya di studio VS, di mana pereka sayap terkenal Serkan Cura sukar bekerja menyelesaikan segala butiran rumit tentang penampilannya untuk rancangan landasan paling seksi tahun ini.

Semasa pemasangan, Aldridge melihat salah satu daripada dua pakaian yang dia akan memakai landasan untuk pertama kalinya, dan kami berada di sana untuk menangkap setiap saat. “Ia luar biasa kelihatan seperti itu, saya suka sayap saya, saya suka merasakan gunung itu, ia sangat seksi dan comel,” katanya. Baca di bawah untuk sudu penuh mengenai cara Aldridge bersedia untuk persembahan itu, apa yang dia fikir ketika dia berjalan di landasan, dan perkara pertama yang dia makan post-show. 

BERKAITAN: Pameran Fesyen Rahsia Victoria 2016 Akan Di Paris 

Bagaimana pakaian ini berbanding dengan apa yang anda pakai tahun lepas?

Nah, saya memakai bra fantasi tahun lepas jadi sangat berbeza … tetapi pandangan saya yang lain sangat seksi, sangat seksi, sayang seksi. Ini lebih suka bermain dan comel. Adalah baik untuk mempunyai dua jenis perasaan yang berbeza untuk persembahan. Saya sangat teruja untuk Paris. Senang sekali pergi sebagai satu kumpulan kerana kita semua kawan dan kita semua tinggal di hotel yang sama dan menyebabkan masalah di lorong dan hanya bersenang-senang seperti rasanya seperti kem.

Perkara kegemaran Paris?

Perkara kegemaran saya tentang Paris adalah makanan. Terdapat coklat panas yang hebat di sana yang saya impikan. Oleh itu, saya akan terlibat dalam acara itu selepas persembahan.

Beritahu kami tentang 24 jam yang membawa kepada persembahan.

24 jam yang membawa kepada pameran itu hanya sekadar latihan, perubahan minit terakhir, banyak kerja. Pada akhir malam, kita semua hanya cuba untuk bersenang-senang dan lepaskan dan bersiap sedia untuk keesokan harinya.

Mari kita bercakap tentang bekerja sedikit lebih. Adakah anda mengubahnya sama ada sebelum pertunjukan itu?

Saya buat, saya mula melakukan dua latihan sehari, yang sangat bagus [ketawa]. Tetapi ia hanya memberi anda sedikit otot tambahan, toning. Ia menyeronokkan dan anda hanya mendapat zon kerja yang semacam itu. Saya melakukan Balet Cantik dan saya sukakannya. Kami biasanya akan melakukan seperti satu jam pada waktu pagi dan kemudian saya akan melakukan seperti 30 minit seperti kardio pada sebelah petang.

Mana-mana kerja yang anda tidak suka?

Baik pelatih saya sangat manis dan dia suka ketawa dengan anda ketika itu benar-benar menyakitkan sehingga sepertinya anda bersenang-senang, dia suka trik anda memikirkan itu menyeronokkan. Jadi saya ketawa semasa itu. Saya suka semua yang kita lakukan, saya suka bekerja dengannya.

Apa yang anda fikirkan apabila anda berjalan di landasan?

Begitu banyak perkara, oh saya. Saya berfikir betapa diberkati saya, betapa hebatnya, dari mana saya berasal. Tahun lepas saya seperti momen yang sangat emosional yang turun di landasan pacu kerana saya memakai bra fantasi. Dan saya suka meletakkannya di belakang pentas seperti menangis dan Gigi berjalan melepasi saya dan dia seperti ‘anda baik-baik saja,’ saya seperti ‘Saya tidak percaya saya memakai bra!’ Kerana kita bekerja keras , gadis-gadis itu bekerja sangat keras. Saya telah bersama VS sejak sekian lama, ia sangat mengagumkan.

Lily Aldridge VS Fitting GIF 1
Sarah Balch

Apa nasihat terbaik anda untuk gadis-gadis yang lebih baru?

Hanya bersenang-senang dan tersenyum dan hanya pergi bersamanya. Ia berjalan dengan begitu pantas dan ia sangat menyeronokkan dan setiap gadis selepas itu hanya seperti sangat teruja dan dinyalakan dan ia menakjubkan.

Dan kemudian ia menjadi hak parti?

Kemudian ya, kami ada pesta pizza tahunan. Saya telah menganjurkan pesta pizza selama 8 tahun.

Apa jenis kegemaran anda?

Hanya keju. Hanya pizza keju yang kuno.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map