Tonton Rebel Wilson Menunjukkan Cara Mengambil Gambar Permaisuri Merah

Pada episod minggu ini Pakaian kotor, InStyleEditor-in-Chief Laura Brown duduk bersama Rebel Wilson untuk mendapatkannya dengan fesyen, keyakinan dan permaidani merah.

“Saya tidak tahu banyak tentang fesyen. Saya tidak peduli dengan fesyen, tetapi apabila saya berpindah ke Hollywood, saya terpaksa belajar beberapa perkara. Saya terpaksa berpakaian untuk permaidani merah tentang tekanan fesyen, “kata aktres dan pereka fesyen Australia kepada Brown.

“Ejen saya berkata bahawa saya perlu pergi ke sekolah untuk belajar cara memakai kasut tumit tinggi. Saya belum pernah ke sekolah itu. Tidak tahu sama ada itu wujud, “dia bercanda.

Selepas beberapa tahun dalam biz, Wilson tahu apa yang perlu dilakukan untuk membuat dirinya merasa merah karpet siap. “Fesyen kepada saya, banyak masa, bermakna keselesaan dan keyakinan, dan banyak fesyen saya sekarang sangat bodoh jadi anda rasa seksi dan anda merasa yakin, tetapi anda juga berasa selesa dalam apa yang anda pakai,” katanya. kata.

VIDEO: Pemberontak Wilson dan Laura Brown Muncul Pemadanan Rebel Wilson x Angels Jackets

Bagi permaidani merah yang ideal, Wilson membiarkan Brown dalam rahsia kecil, dan semuanya berkaitan dengan sudut. “Saya biasanya suka menyimpan paha itu bersama-sama. Saya biasanya pop sama ada satu lutut atau lutut yang lain, pop keluar. Dan kemudian saya sedikit bersandar ke hadapan. Ia adalah helah kecil untuk meminimumkan kawasan pouchy ini. Jadi jika anda bersandar ke hadapan hampir pada sudut 30 darjah … “dia menunjukkan. “Pada 30 darjah anda kelihatan lebih panas dalam gambar.”

BERKAITAN: Gadis Curvy, Bersukacitalah! Pemberontak Wilson Memulakan Jalur Fesyen Sendiri

Wilson juga melancarkan garis fesyen baru, Rebel Wilson x Angels, untuk membantu gadis-gadis curvy mendapatkan keyakinan yang sama dari pakaian mereka. Tonton klip di atas, dan tangkap video penuh di atas Rangkaian PEN.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − = 72

map