Tonton Saluran Alexa Chung Her Inner Paris dalam kempen Spring 2016 Longchamp

British Gadis itu Alexa Chung tidak asing dengan kamera, jadi ketika Longchamp berpasangan dengan fotografer legendaris Peter Lindbergh untuk kempen musim semi jenama musim 2016, dia mengagetkannya. Untuk kempen kelima beliau untuk tuan rumah siap pakai dan aksesori Perancis, Chung glamorously melepasi arked Paris Palais Royal memakai pelbagai mantel parit, pakaian shift, dan beg tangan tandatangan dari koleksi terbaru.

Alexa Chung - Longchamp
Longchamp

Dalam imej utama untuk kempen Lindbergh-lensed (di atas), bekas MTV VJ melukis parit lambang tengkorak berwarna merah jambu, bersama dengan membawa merah berwarna terang yang dijuluki Penelope. Jadi bagaimana siri tembakan ini berbeza daripada kolaborasi sebelumnya Chung dengan jenama itu? Tidak seperti Longchamp’s graffiti-sprinkled, artsy fall 2015 siri di Miami, ini melihat kembali ke warisan Eropah, yang kecantikan brunette membantu menyalurkan bantuan dengan stylist Alexis Roche dan Longchamp Artistic Director Sophie Delafontaine.

PHOTOS: Perubahan Chang Chung

Tonton video yang diarahkan oleh Stephen Kidd di atas, semata-mata-Dan melihat sekilas aksi kempen di bawah ini.

Alexa Chung - Longchamp
Longchamp
Alexa Chung - Longchamp
Longchamp
Alexa Chung - Longchamp
Longchamp

BERKAITAN: Claudia Schiffer, Cindy Crawford, dan Naomi Campbell Star dalam Kempen Spring 2016 Balmain

Alexa Chung - Longchamp
Longchamp
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 4 =

map