Tonton seorang Artis Cat Potret Kylie Jenner dengan Kylie Lip Kit

Artis Jessie Bearden hanya menyatu seni produk kecantikan dan seni lukisan dengan cara yang paling menakjubkan. Ya, artis ini sebenarnya melukis potret Kylie dengan Kylie Lip Kit sebenar.

Kami dapati ia di Instagram dalam video di mana Jessie kelihatan menggambar Kylie dalam kotak foto Instagram. Anda mengikutinya? Ia dimaksudkan untuk kelihatan seperti gambar yang anda lihat dalam suapan anda. 

Walaupun kita tidak boleh mengesahkan apa yang dia gunakan untuk rambutnya, ia kelihatan seperti kombo Skylie dan Kebebasan. Dia telah mencipta #dolceK, jadi kita akan menganggap itu yang dia gunakan untuk menarik wajahnya. 

Meletakkan @kyliecosmetics untuk digunakan! @kelongkkkkkkkk

Video yang disiarkan oleh Jessie Bearden (@jessiebearden) pada

Entah kenapa lukisan dengan Kit Kylie Lip kelihatan sangat santai. Tetapi pada hakikatnya, saya akan mati di bahagian dalam selepas menggunakan banyak kosmetik seperti itu. Pengorbanan Jessie adalah berani, tetapi menghasilkan produk yang luar biasa, untuk sedikitnya.

Di luar karya Lip Kit, anda mungkin tahu Jessie Bearden untuk karya seni makanannya yang sukar dipercayai-berfikir pizza J.Law dan debu Cheeto Selena Gomez dan Adele dibuat dari jem, untuk menamakan beberapa. 

J.Law pizzaaaa ������ # mozzarella

Foto yang disiarkan oleh Jessie Bearden (@jessiebearden) pada

Menggunakan jari-jari cheeto ������

Foto yang disiarkan oleh Jessie Bearden (@jessiebearden) pada

 

Dia masih mempunyai suara seperti mentega #Adele ��❤️

Foto yang disiarkan oleh Jessie Bearden (@jessiebearden) pada

 

Seterusnya mungkin dia akan menarik kita semacam sensasi dengan pelangi pelangi ?! Kita hanya boleh bermimpi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 64 = 67

map