Tonton Suki Waterhouse Throw Shade Shade dalam Preview Princess White ini

Pada ketika ini, kita sebenarnya tertanya-tanya: Apa yang tidak boleh Suki Waterhouse lakukan? Keindahan Britain telah melangkah ke catwalk untuk beberapa jenama terbesar di dunia, yang ditimbulkan dalam beberapa kempen fesyen dan kecantikan utama, bersama mencipta garis aksesori Pop & Suki, dan merupakan pelakon cantik di atas semua itu.

Usaha terakhirnya adalah seperti Cecily of York Puteri Putih dan Waterhouse mengambil sentuhan dalam episod kedua Ahad ini, di mana dia berhadapan dengan Michelle Fairley (bekas Game of Thrones bintang dan ibu keluarga Stark Lady Catelyn), yang memainkan Countess Richmond dan Derby, Margaret Beaufort.

Mempunyai ketawa dengan Michelle Fairley yang hebat:) @ whiteprincessfansite

Satu jawatan yang dikongsi oleh Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) pada

Dalam klip pratonton eksklusif di atas, adegan itu dibuka di taman yang indah, dipenuhi dengan bunga, di mana Beaufort alamat Duchess of York dengan beberapa ceramah kecil. “Pakaian kamu?” bekas pertanyaan mengenai almari pakaiannya. “Oh ya, Lizzie begitu banyak, saya seolah-olah telah dilupakan,” Cecily merendahkan diri. Secara semulajadi, mereka akan mempunyai Waterhouse bercakap tentang fesyen dalam peranannya, walaupun dia akan kelihatan baik dalam apa-apa jua apa-apa.

Tetapi perbualan itu mengambil giliran yang teduh apabila Countess mencabar Duchess muda. “Dan ibumu, bagaimana keadaannya?” dia bertanya. “Pasti sukar buatnya sekarang dalam bayangan saya, sukar untuk dia kalah?” The York diraja bersayap dengan, “Oh ibu saya tidak kalah, dia sentiasa mencari jalan untuk menang. Tanya Lizzie, mereka tangan sarung tangan bersama-sama.”

BERKAITAN: Ini Adalah Mengapa Suki Waterhouse Melayari Minggu Fesyen

Tuan-tuan dan tuan-tuan, episod seterusnya akan menjadi juicy! Puteri Putih menyiarkan di Starz pada malam Ahad pada jam 8 pagi ET.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

72 − = 68

map