Tonton Video Muzik New Steamy Selena Gomez untuk “Hands to Myself”

Dalam video muziknya yang teruk untuk single, “Hands to Myself,” Selena Gomez mengambil seorang lelaki yang tidak dapat lebih jauh dari dirinya Barney & Friends hari, dan wow … dia kelihatan baik!

Video ini bermula dengan Gomez memasuki pad yang memakai memakai pakaian dalam hitam dan sepasang stilettos spiky (dari koleksi siap pakai dan pakaian Emporio Armani). Rumah kosong tergolong dalam watak kasar, dimainkan oleh model Christopher Mason, siapa Gomez obsesses over. Sekiranya dia adalah bekas nyalaan, dia jelas tidak menyeberanginya (dalam a gila walaupun cara seksi). FLashbacks seolah-olah menunjukkan bahawa dia seorang bekas kekasih, walaupun adegan semua boleh berada di kepalanya. Gomez meneruskan untuk mencuba pakaiannya dan bergulat dengan sedatif di katilnya sehingga dia pulang ke rumah, memanggil polis, dan menahannya.

BERKAITAN: Tonton Selena Gomez dan Angels Secret Victoria mempunyai Lip-Syncing yang Menyenangkan “Hands to Myself”

Tetapi, ada twist! Ternyata, dalam video sekurang-kurangnya, pasangan itu sebenarnya bersama-sama dan hanya bertindak dalam filem. Phew!

Tonton video muzik baru untuk “Hands to Myself” di sini:

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 80 = 84

map