Tonton Video Muzik Taylor Swift “Impian Terbesar”

Sekarang itu bagaimana anda memulakan persembahan anugerah. Anugerah Muzik MTV Video 2015 yang dimulakan dengan bang pada malam Ahad ketika Taylor Swift menyiarkan video muzik untuk single terbarunya, “Wildest Dreams,” pada masa ini. Dan kita katakan, ini mungkin salah satu video muzik terbaiknya. 

Penyanyi mengusik video itu di Instagramnya seminggu sebelum itu, dan versi penuh pasti hidup sehingga gembar-gembur. Sama seperti keseluruhan video muziknya, “Wildest Dreams” menampilkan bintang bersama yang hebat bagi Swift-dalam kes ini, Scott Eastwood. Dalam lagu Joseph Khan yang diarahkan pendek, Swift dan Eastwood adalah pelakon pada set filem di Afrika. Antara pukulan landskap cantik dan hidupan liar, kita melihat kenaikan hubungan mereka. Dan, tentu saja, tidak ada kekurangan perubahan pakaian cantik untuk penyanyi lagu, yang memakai rambut palsu rambut si rambut coklat sepanjang videoTonton sekarang di bawah:

 

 

PHOTOS: Lihat Semua Permaidani Merah Terbaik Lihat dari VMA 2015

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 8 = 16

map