Tory Burch Melancarkan Wang Haruman Kedua

Hanya dalam masa untuk menggugurkan beberapa cadangan hadiah percutian yang serius, Tory Burch baru saja melancarkan tindak balas kepada bau sulungnya, yang merupakan bentuk yang lebih kuat dan seksi pada formula OG. Tory Burch Absolu baru menggabungkan nota mawar dan melati yang sama sebagai eau de parfum pertama pereka, tetapi menggabungkan unsur-unsur seperti vanila, blackcurrant, lada merah jambu, dan cendana untuk dosis tambahan sensasi. Untuk memberi istilah “wangian dengan hati” makna harfiah, Burch menambah vetiver sebagai mengangguk kepada bapanya, yang menyukai aroma yang mengandungi nota.

BERKAITAN: 7 Potongan Nasihat dari Tory Burch

Anda boleh mengambilnya dengan harga $ 100 sekarang di nordstrom.com, walaupun jika anda berada di kawasan New York City pada bulan-bulan yang akan datang, pastikan anda swing oleh Macy’s di Herald Square, di mana anda boleh mendapatkan botol terukir sebagai hadiah percutian untuk ibu anda, BFF, atau anda sendiri-hey, tidak ada penghakiman…

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − 9 =

map