Tour Gram Girl dan Pengasas Wildfox Kimberley Gordon’s Home and Closet

Gram Girl minggu ini, Kimberley Gordon, dikenali kerana mencampurkan senarai bohemian dan vintaj untuk alur yang romantis dan feminin.

Di samping menubuhkan jenama fesyen Wildfox yang lucu-memenuhi-fleksibel, bintang gaya telah mendapat berikut yang sihat di Instagram untuk kisah-kisahnya yang berangin dari kehidupan L.A. hidup dalam pastel, bunga liar, dan anak kucing yang cukup sahabat-sahabat yang duduk di dalam pakaian dalam indie.

Bunyi seperti tempat yang dikunjungi? Jen George-tuan rumah yang ditaja oleh Vera Bradley yang ditaja oleh siri-siri layar di darling media sosial-masuk ke dalam Gordonland untuk perbualan intim mengenai kerjayanya, penemuannya yang paling berharga, dan cara memakai retro tanpa memakai nenek penuh. Menjelang akhir lawatan membeli-belah, George telah memakai rok slip Dior vintaj dan Gordon dilihat memasak sendiri dalam topi safari, trend yang dikatakannya adalah “jenis masuk!”

BERKAITAN: Peek di dalam rumah Gram Girl Odette Annable’s Home and Closet

Tune ke dalam klip di atas untuk beberapa pelajaran mengenai gaya mundur yang layak di Insta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 12 = 14

map