Transparan Jeffrey Tambor mengenai Mengapa Bermain Maura Pfefferman Adalah Tanggungjawab Terbesar Kehidupannya

Sekiranya anda melihat Emmys beberapa minggu yang lalu, maka anda pasti ingat ucapan penerimaan Jeffrey Tambor. Apabila Telus bintang memenangi anugerah Pelakon Cemerlang dalam Siri Comedy, dia menggunakan masa yang singkat di panggung sebagai panggilan untuk bertindak ke dunia hiburan. “Tolong beri peluang kepada bakat transgender,” katanya. “Beri mereka uji bakat, beri mereka cerita mereka.”

Walaupun ia adalah salah satu momen yang paling bergerak semasa siaran, ia agak mengejutkan untuk peminat Telus bahawa pelakon veteran itu menggunakan momennya sendiri untuk menyinari masyarakat LGBT. Sejak tahun 2014, ketika Tambor mengambil peranan Maura Pfefferman, seorang wanita trans, dia telah terbuka tentang bagaimana wataknya telah mempengaruhi pandangannya terhadap kehidupannya dan masyarakat secara keseluruhan.

VIDEO YANG DIHUBUNGI: Perbincangan Natalie Portman A Tale of Love and Darkness di TIFF

“Sebelum Telus Saya telah memainkan watak-watak yang luar biasa, termasuk pada Pembangunan yang ditangkap. Saya akan mengambil lapan kerjaya yang saya ada dan masih gembira, “katanya InStyle di studio potret kami di Festival Filem Antarabangsa Toronto 2016. “Tetapi [Telus pencipta] Jill Soloway menyerahkan saya peranan paling besar dalam hidup saya dan ia juga menjadi tanggungjawab terbesar dalam hidup saya. Orang yang menonton persembahan memberitahu saya tentang pengalaman transgender yang mereka ada bersama mereka atau keluarga mereka. Mereka mengatakan bahawa menonton rancangan itu adalah seperti menonton dokumentari. “

BERKAITAN: 20 rancangan TV untuk ditonton pada bulan September

Tambor mengatakan bahawa salah satu reaksi yang paling jelas yang dilihatnya dari seorang peminat adalah ketika dia sedang dalam perjalanan. “Saya duduk di atas kapal terbang dan seorang lelaki yang sangat gemuk, menunjuk saya dan berkata, ‘Anda-tunggu di sana. Saya mempunyai sesuatu untuk memberitahu anda, ‘”kata Tambor. “Saya fikir, dia akan membebaskan saya. Dan sebaliknya, dia datang terus kepada saya, meraih tangan saya, dan berkata ‘Terima kasih kerana mengajar kita tentang sesuatu yang tidak kita ketahui.’ Dan saya berfikir pada diri sendiri, betul betul ada revolusi. “

Stream Season 3 of Telus melalui Amazon sekarang dan tonton treler di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 7 =

map