Trend NYFW ini Membawa Pajama Berpakaian ke Tahap Seterusnya

Memakai pajama di khalayak ramai bukanlah satu trend baru. Tetapi untuk musim bunga / musim panas 2016, pereka NYFW mengambil konsep itu ke tahap yang baru. Sekolah Awam, sebuah jenama yang telah membuat namanya untuk mengambil fesyen yang sporty di streetwear, mendapati estetik yang lebih santai dengan selendang sutera dan seluar cecair dengan paip kontras yang dibanjiri dengan setiap langkah.

Satu kemeja, khususnya, mungkin baju kemeja yang terinspirasi rapi yang pernah kita lihat-dengan motif burung bersulam pada bahan organza yang halusdigambarkan di bawah). Tetapi sebagai santai seperti siluet, terdapat unsur penghalusan yang baru bagi pereka Dao-Yi Chow dan Maxwell Osbourne. Kes pada titik: penambahan hiasan mewah dengan cara aksen bulu. 

Awam School - Runway - Spring 2016 New York Fashion Week: The Shows
Getty Images Amerika Utara

Lain juga membawa tingkah laku bilik tidur ke landasan. Adam Selman mendahului reka bentuk musim bunga dengan baju baju pajakan yang besar yang berfungsi sebagai kelonggaran sartorial yang halus untuk pakaian yang biasanya digunakan untuk di antara kepingan. Penghantaran Thakoon, sebaliknya, adalah sentuhan yang lebih jelas. Dia menghantar potongan serbuk biru pj-inspirasi yang dipangkas dengan warna merah dalam siluet moden, seperti bahagian atas, culottes, dan minis butang. 

Pada kadar ini, NYFW dengan cepat menjadi satu pesta pajama besar.

Pajama shirt trend embed
Getty Images MCV Photo

RELATED: Rachel Zoe Dishes Mengenai Show Talk Fashion Baru di NYFW

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

88 + = 91

map