Trend Perkahwinan Bold Anda Akan Lihat Ke Mana-mana pada 2018

Ungu Trend Weddings
Cavin Elizabeth Photography

Dobrina Zhekova

20 Feb, 2018 @ 6:15 petang

Bergerak, Hijau. Oleh kerana Pantone bernama Ultra Violet warna 2018, warna regal telah perlahan-lahan mengambil alih, dan trend telah mencapai dunia perkahwinan. Mengandungi warna terbaik tahun ke dalam palet hari besar anda tidaklah begitu mudah, kerana ungu yang diilhami oleh Putera bukanlah warna paling halus-tetapi jika dilakukan dengan betul, ia dapat meningkatkan keseluruhan upacara anda.

VIDEO: Michelle Williams Mempunyai Boyfriend Baru

Bagi pasangan yang tidak takut membuat kenyataan, Ultra Violet menjadikan warna utama yang berani dan cantik. Jika tidak, nada turun dengan melengkapkannya dengan warna aksen lembut, kata jurufri perkahwinan Cavin Elizabeth. “Apabila anda mempunyai warna yang begitu kuat, ia boleh menjadi sukar untuk menghindarinya daripada mengatasi palet perkahwinan dan reka bentuk keseluruhan. Memasangkan seperti ungu yang bersinar dengan neutral dan butiran yang berada di bahagian yang lebih lembut akan mewujudkan reka bentuk yang lebih halus.”

Tatal ke bawah untuk mendapatkan lebih banyak petua dari pakar tentang cara membuat hari istimewa Ultra Violet yang dipertingkatkan. 

BERKAITAN: Paris Hilton Adalah Cinta dan Ingin Memberitahu Anda Semua Tentang Ini

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 7 =

map