Trois Familia: Apa yang hendak dipesan di Tempat Makan Malam Paling Hangat di L.A.

Adegan brunch di Los Angeles hanya serius dipanaskan. Jon Shook, Vinny Dotolo, dan Ludo Lefebvre, tukang masak LA di belakang restoran kegemaran Trois Mec dan Petit Trois, telah mengulangi semula di Trois Familia, tempat makan tengah hari Perancis-Mexico yang baru di Silver Lake, California. menghidangkan twists unik pada hidangan klasik, semuanya semasa waktu siang.

Walaupun keseluruhan menu kelihatan enak, kami sangat mengesyorkan toast churro French, bitet tostada bit, dan chilaquile hash coklat yang renyah dengan alpukat. Merasa lapar? Taco putaran dua dekor akan melakukan trik (anda tidak akan terlepas daging; taco ini berkulit keras dipenuhi dengan kentang, crème fraiche, dan lobak merah pico de gallo). Basuh semuanya dengan rumah yang dibuat horchata-mestilah, sudah tentu.

Mata tambahan: Interior mesra kanak-kanak Trois Familia menawarkan suasana yang berbeza daripada kumpulan hotspot Hollywood yang lain. Bangku berkelah putih memberikan rasa komunal dan dinding dicat dalam blues dan karang yang bersinar. Succulents dan kehijauan yang lain membawa unsur yang bersahaja ke ruang dan melengkapkan dekorasi Mexico nuevo. Bawalah teman-teman makanan anda tetapi perhatikan: Trois Familia tidak mempunyai dasar tempahan, jadi datang lebih awal dan mengharapkan yang bernilai baik menunggu!

BERKAITAN: Mengapa Reservoir adalah Pembukaan Kedai Terbaik Terbaik di Silver Lake

Trois Familia; 3510 Sunset Blvd .; 323-725-7800; troisfamilia.com

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 4

map