Tutorial 10 Kostum Halloween Top Teratas di YouTube

Masih mencari kostum Halloween yang sempurna? Jangan teragak-agak lagi-anda masih banyak masa untuk mencubanya di atas trend trend utama. Dan bernasib baik, ada DIY inspo di luar sana untuk membantu anda melakukannya.

Sama ada anda memutuskan untuk pergi laluan yang menyeramkan dan mencipta semula solek dari Pennywise Ia atau letakkan spin anda sendiri secara klasik untuk menyalurkan Cruella de Vil, tidak ada kekurangan video di YouTube untuk membantu anda mencantikkan rupa yang sempurna. Dan jika anda masih memerlukan push tambahan untuk menyelesaikan ego alter anda pada 31 Oktober, kami telah mendapat anda dilindungi. Tatal ke bawah untuk 10 tutorial kostum Halloween yang paling banyak di YouTube pada tahun ini.

1. Evie dari Keturunan 2

Memanggil semua peminat Disney! Mengambil tempat pertama ialah tutorial solek dan pakaian untuk berpakaian seperti anak perempuan Evil Queen, Evie, dari Keturunan 2. Tekan mainkan pada video di atas untuk mengetahui bagaimana untuk mencipta tampalan Cotillion birunya, dari solek ke pakaian.

2. Pennywise dari Ia

Amaran licik. Kita sudah tahu bahawa akan ada tan daripada orang berpakaian seperti Pennywise dari Ia tahun ini, jadi tidak hairanlah tutorial solek ini masuk di # 2. Semak di atas-jika anda boleh mengendalikan menonton seseorang berubah menjadi badut menakutkan, iaitu.

3. Cruella de Vil (dan Anak-anaknya Dalmation)

Melihat untuk memberikan pakaian serba hitam yang biasa anda berehat pada tahun ini? Buang beberapa aksesori putih yang terang (dan rambut separuh dicelup) ke dalam campuran dan saluran penjahat bergaya OG. Ketahui bagaimana untuk mendapatkan pandangan di atas, dan jangan lupa ambil rakan (atau 101) yang bersedia mengikuti anda sepanjang malam kerana anda mengagumi anjing dalmatian.

4. Moana

Moana berani, pintar, dan ingin tahu-jadi tidak mengejutkan lagi Moana peminat filem sedang mencari untuk berpakaian sebagai puteri Polinesia Halloween ini. Jika anda ingin mendapatkan puteri Disney anda, tekan mainkan pada tutorial di atas. 

5. Minions dari Kehormatan saya

Sudah jelas bahawa Minions tidak akan pergi pada bila-bila masa tidak lama lagi, dan mengapa kita mahu mereka ?! Yellow kecil (dan ungu, jika anda masuk ke Evil Minions) makhluk-makhluk yang sangat baik-plus mereka membuat untuk kostum kumpulan yang hebat. Ketahui cara mendapatkan penampilan dalam video di atas. 

6. Merida dari Berani (dengan sentuhan)

Jika anda seorang peminat Disney Berani, ini adalah pakaian utama untuk meraikan filem Halloween ini. Tonton video di atas untuk belajar bagaimana untuk berubah menjadi bukan satu tetapi dua watak dari filem: Puteri Merida dan penyihir.

7. Coraline

Ingin kelihatan seperti anak patung yang agak menakutkan? Kostum ini adalah untuk anda. Mata tambahan jika anda cat baju hujan anda ke badan anda seperti yang diarahkan oleh tutorial di atas.

8. Ketua Sarjana dari Halo

Yang satu ini sedikit lebih banyak komitmen, kerana ia memerlukan pembelian Kostum Ketua Prestige Ultra Guru. Tetapi untuk peminat Halo, ia masih bernilai menonton ulasan unboxing dan kostum.

9. Chucky

Satu lagi kostum yang bukan untuk pemikiran hati: Chucky. Tutorial ini mengajar anda bagaimana untuk membuat rupa pembunuh siri berdarah, yang tersusun dan memberikan pemeriksaan jika anda ingin membuat pakaian ini pasangan dan pergi sebagai pengantinnya. 

BERKAITAN: Cara Berpakaian Seperti Kegemaran Anda Riverdale Watak untuk Halloween

10. The Walking Dead

Jika anda dan rakan anda menjadi zombie, tutorial ini untuk The Walking Dead adalah untuk anda. Kebanyakan pakaian itu boleh didapati di dalam almari anda, menjadikan pakaian ini lebih mudah dan cukup menakutkan di luar sana..

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 − 40 =

map