Tweet Tweet Semua Kegunaan Terbaik Ryan Reynolds Mengenai Keibubapaan

Chrissy Teigen boleh dianggap sebagai Ratu Twitter kerana pukulan telinganya yang lucu, tetapi dia mempunyai persaingan untuk takhta di Ryan Reynolds. Ayah dua adalah sentiasa lucu di media sosial, tetapi tweet tentang anak-anaknya, James berusia 2 tahun dan Ines berusia 1 tahun, selalu mengambil kek itu. Dan mereka tidak selalu PG.

Menurut Reynolds, dia menjalankan mesej tentang anak-anak perempuannya oleh isterinya, Blake Lively, sebelum menyiarkannya. “Sesetengah orang tentang anak perempuan atau orang tua atau nasihat yang tidak perlu diambil, saya berlari melewatinya, sekiranya dia objek,” kata Reynolds Hiburan Malam ini awal tahun ini.

Dan ada satu lagi alasan mengapa pelakon itu bertanya kepada isterinya sebelum menghantarnya: Dia tidak boleh log masuk ke akaun Twitternya! “Untungnya saya kehilangan kata laluan saya ke Twitter kira-kira satu setengah tahun yang lalu, jadi saya tidak dapat bersaing. Semua orang selalu bertanya mengenainya, tetapi saya tidak pernah tahu. Dia sangat lucu, tetapi [memerlukan] banyak terapi, “dia bercanda Selamat pagi Amerika pada bulan Oktober.

BERKAITAN: Blake Lively on Screening Sex Scenes While Married to Ryan Reynolds

Tetap bergulir untuk membaca sebahagian daripada tweet orangtua Reynolds yang paling lucu dan melihat apa yang Blake hilang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

68 − 64 =

map