Twitter Merasa Terlalu Mengatasi Berita Bayi Khloé Kardashian

Apabila Khloé Kardashian melahirkan anak pertamanya, seorang bayi perempuan, pada hari Khamis, Internet dengan cepat terasa ganjil. Pemain berusia 33 tahun itu akhirnya menjadi ibu selepas bertahun-tahun menginginkan anak-anak (dan menjadi makcik bintang kepada keponakannya dan anak saudaranya), dan peminat di Twitter pantas mengucapkan tahniah kepada bintang realiti.

Sudah tentu, orang juga bercakap tentang tuduhan menipu terhadap teman lelaki Tristan Thompson yang muncul beberapa hari sebelum dia menyambut anak perempuannya. Atlet itu dilihat mendapat terlalu dekat dengan seorang wanita dalam gambar dan rakaman yang diterbitkan oleh Surat harian. Di samping itu, TMZ merilis rakaman Oktober 2017 di mana dia dilihat mencium seorang wanita dan sedang meraba oleh seorang lagi di Washington, D.C., yang semuanya memancarkan perbualan yang sengit di Internet.

Kelahiran bayi perempuan mereka datang selepas beberapa bulan mengesan Kardashians hamil setiap langkah (termasuk Kylie Jenner yang berusia 20 tahun). Akhirnya, semua saudara hamil telah melahirkan anak.

Gadis bayi Khloé Sudah tentu dalam syarikat yang baik, walaupun-dia adalah salah seorang cucu Kris Jenner. Selain itu, dia mempunyai banyak pemain mainan terbina dalam, seperti anak perempuan Kylie Jenner yang baru lahir Stormi, bayi Kim Kardashian Chicago, dan anak perempuan Dream Girl 1 tahun Rob Kardashian. Mereka akan menjadi beberapa permainan keselamatan yang tinggi.

Congrats, Khloé!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

91 − 83 =

map