Tyra Banks berubah menjadi Tiger Sexy untuk “Break the Internet” dan Kita tidak boleh melihat Away

Kertas magazine sekali lagi: cuba untuk memecahkan Internet satu tembakan seksi pada satu masa. Bulat ini, bagaimanapun, tidak ada tindakan sampingan seruling sampingan seruling Olimpik mahupun skandal ménage (maaf, Minaj) à trois.

Dalam terbitan terbaharu terbitan, Tyra Banks (Queen of the Smize), semakin sengit ke tahap yang baru seperti, ahem, Tyger Bank.

Tidak, Tyra tidak memasuki industri muzik rap atau menjadi licik dengan penjenamaan semula, dia hanya berubah menjadi harimau, seperti model.

Masih keliru? Lihatlah sendiri:

Fierce as a Tyger #BreakTheInternet @papermagazine Photographer: @vijatm Stylist: @bcompleted Hair: @kimblehaircare Makeup: @valentefrazierartistry Nails: @nails_by_yoko Makeup Airbrush: @airbrushhero Prosthetic Makeup: @jerryconstantinefx

Satu jawatan yang dikongsi oleh Tyra Banks (@yryranks) pada

Bank telah menjalani transformasi jenis Heidi-Klum-on-Halloween, dan kami tidak dapat melihatnya.

�� tetapi menjadikannya fesyen #BreakTheInternet

Satu jawatan yang dikongsi oleh Majalah Kertas (@papermagazine) pada

Seperti, dia * adalah * kucing hutan.

���������� #BreakTheInternet

Satu jawatan yang dikongsi oleh Majalah Kertas (@papermagazine) pada

Ah, keajaiban cat badan dan telinga kucing …

@TyraBanks adalah Fierce sebagai Tyger untuk #BreakTheInternet �� Klik pautan dalam bio untuk melihat transformasi rahang-drop pada papermag.com �� �� @ vijatm / Transformasi GIF oleh @maneality Styling dengan rambut @completed oleh @kimblehaircare Makeup oleh @valentefrazierartistry Airbrush Makeup oleh @airbrushhero Prosthetics oleh @jerryconstantinefx Nails by @nails_by_yoko

Satu jawatan yang dikongsi oleh Majalah Kertas (@papermagazine) pada

Bank-bank agak terlambat untuk permainan pakaian-Halloween hampir sebulan yang lalu-tetapi ketepatan masa, Kertas teruskan dengan percubaan ini untuk “memecahkan Internet.” Jika wifi anda secara misterius turun malam ini, menyalahkannya pada Tyger.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 + = 31

map