Ucapan Inspirasi Kate Winslet Mengatasi Kekejaman, Menjadi Lemak Terjadi

Sebelum mempesonakan penonton dan menyusun statusnya sebagai nama rumah dengan memainkan Rose yang indah pada romantis blockbuster tahun 1997, Titanic, Kate Winslet mendedahkan bahawa pra-kemasyhuran hidupnya kurang glamor.

“Saya telah dibuli di sekolah,” bintang yang memenangi Oscar mengaku semasa acara WEI UK tahunan di London di London dalam ucapan yang menyentuh pembulian zaman kanak-kanak. “Mereka menelefon saya Blubber, mengejek saya kerana mahu bertindak, mengunci saya di dalam almari, ketawa pada saya.”

Membuka pengalamannya sendiri dengan mencemarkan lemak, ibu dari tiga dished, “Saya juga diberitahu bahawa saya ‘boleh beruntung dengan lakonan saya, jika saya gembira untuk menyelesaikan bahagian-bahagian gadis yang gemuk,” yang membawa kepada bintang meragui dirinya dan kebolehannya.

“Saya rasa saya tidak mencukupi, saya tidak cukup baik, saya tidak kelihatan betul dan semua kerana saya tidak sesuai dengan idea orang lain tentang ‘sempurna’. Saya tidak mempunyai badan yang sempurna, “katanya.

Nasib baik untuk kami, Winslet-yang akan pergi ke bintang dalam filem seperti Sinar Matahari Abadi dari Minda yang Tawar, Jalan Revolusi, dan Mencari Neverland – sentiasa beraksi untuk bermain di sekolah, berkata, “Saya suka bertindak, tidak kira betapa besar atau kecil bahagiannya, saya ingin menjadi hebat dan saya bertekad untuk terus belajar.”

Pelakon besar pelakon itu datang pada ’97, ketika dia menerima panggilan untuk membintangi Leonardo DiCaprio dalam sastera James Cameron tentang RMS Titanic.

“Calon paling tidak mungkin, Kate dari kedai sandwich di Reading, tiba-tiba bertindak dalam salah satu filem terbesar yang pernah dibuat!” Winslet berkongsi kekufurannya.

Keindahan Britain, yang kemudiannya memenangi pelbagai kepujian dan menjadi orang termuda yang dicalonkan untuk enam Anugerah Akademi, menyimpulkan, “Anda boleh dari mana-mana sahaja, dan anda boleh berbuat apa-apa. Percayalah.”

~ Dan inilah sebabnya mengapa dia adalah rolemodel saya dan mengapa saya amat bangga memilikinya sebagai rolemodel saya ✵ Ini adalah kata-kata sebenar dan harta sebenar �� _____________ [#katewinslet #kateelizabethwinslet #rolemodel #actress #idol #blonde #leonardodicaprio # followme # follow4follow #wemovement #weday @wemovement]

Satu jawatan yang dikongsi oleh Kate Winslet-Rocknroll �� (@winsletconfession) pada

BERKAITAN: 10 Pasangan Rom-Com Kami Terus Jatuh Cinta

Bercakap tentang cara yang terbaik untuk melekat pada pembenci!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

19 − 14 =

map