Ucapan Penerimaan Anugerah Muzik CMT Keith Urban Made Nicole Kidman Blush

Walaupun Nicole Kidman boleh berjalan di permaidani merah dalam bentuk fesyen ke hadapan dan menjawab soalan wawancara membakar dengan lengkap, ia mempunyai lebih dari 10 tahun, Keith Urban, yang kadang-kadang menjadikan aksi pelukis Aussie. 

Pada Anugerah Music CMT 2017 malam ini, Kidman, yang yakin memakai pakaian hitam Off-White dengan pemotongan renda, kelihatan jelas memalukan apabila Keith Urban memberinya shoutout manis semasa ucapan penerimaannya untuk Lelaki Video of the Year, “Blue Bukan Warna Anda. ” 

VIDEO: Nicole Kidman’s Dress-Through CMT di Meninggalkan Little Imagination 

“Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada isteri saya, Nicole Mary, kerana anda tidak tahu berapa banyak yang saya lakukan, dia terlibat dalam setiap bahagian kecil,” katanya. “Dan terutama untuk video dan membantu saya.” 

TK
Jeff Kravitz / FilmMagic

Pada ketika ini, Kidman tetap tenang, menatap dengan penuh kasih sayang pada suaminya dengan pipinya sedikit memerah. Tetapi, siapa tahu, mungkin ia hanya soleknya?   

“Dia membenci saya mengatakan ini, tetapi saya mahu mengatakannya kerana dia membantu saya membuat video ini apa yang mereka,”. 

OKEY. Sekarang, kami yakin bahawa kenyataan terakhir ini mesti memberi kesan kepada ibu dua reaksi ke dalam pemula gadis sekolah penuh.

Urban juga memanggil kedua-dua anak perempuan pasangan itu, Ahad dan Iman: “Untuk gadis-gadis kecil kami di rumah, Sunny dan Fifi, kami akan membawa anda pada waktu yang pasti!”

BERKAITAN: Nicole Kidman dan Moments Couple yang Paling Senang Keith Urban

Nah, di sana anda memilikinya, suami dan bapa terbaik tahun ini pergi ke … Keith Urban!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 − = 39

map