Umur Bijak: Kenapa Coatdress Harus Memiliki

InStylePengarah Fesyen Cindy Weber Cleary telah menjadi editor fesyen selama 20+ tahun yang lalu. Tidak perlu dikatakan, dia mengambil beberapa helah di sepanjang jalan. Tangkap lajurnya di sini setiap minggu untuk cara-tip dan rahsia gaya pada gaya kegemarannya yang abadi.

Tidak setiap trend musim ini saya bersukacita (Pakaian? Tidak, terima kasih.), Tetapi ada satu yang layak untuk pelaburan: pakaian mantel.

Saya selalu suka membeli-belah dan menghargai jahitan. Apabila saya berumur 11 tahun, saya memilih pakaian mantel bulu kelabu dan putih untuk dipakai pada pesta ulang tahun ke-50 nenek saya. Sepupu betina saya memakai gaun pesta pastel dengan crinolin, tetapi saya tahu gaun saya apabila saya melihatnya.

Pada tahun 80-an, ketika saya memulakan karier fesyen saya, salah satu pembelian kegemaran saya ialah pakaian mantel hitam berambut hitam dengan pinggang puncak oleh pereka akhir, Willi Smith. Saya memakainya sentiasa-dengan kemeja putih yang segar di bawah untuk kerja, tanpa apa-apa di bawah untuk petang. Fast forward hampir 30 tahun: Kapas putih dan linen gabardine parit dari Michael Kors (di atas) berfungsi sebagai tugas atau pakaian.

5 Alasan untuk Menyukai Coatdress

1. Bentuk petak adalah wanita tapi tidak terbatas.

2. Garis leher menunjukkan sedikit kulit tetapi tidak terlalu rendah.

3. Panjang mencecah di bahagian yang paling langsing dari kaki wanita.

4. Bahu yang ditakrifkan tidak terlalu dibesar-besarkan, tetapi hanya memberikan garis yang mencukupi untuk meningkatkan postur tubuh anda dan mengetuk angka anda.

5. Talian bersih dan aksesori elegan sentiasa “dalam gaya.”

060614-michael-kors-dress-coat-embed-480.jpg
Kesopanan Foto (5)

Dapatkan pandangan:Topshop, $ 158, topshop.com.Michael Kors belt, $ 395, michaelkors.com.Zara bag, $ 100, zara.com.Vita Fede earrings, $ 300, shopbop.com.Derek shoes, $ 625, shopbop.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 − 59 =

map