Unbelievably, Kate Middleton’s Winter White Coat Is Under $ 100

Adakah Kate Middleton menonton Oscars pada hari Ahad? Nah, kita tidak tahu pasti, tetapi jika pakaiannya adalah petunjuk, dia mungkin mendapat inspirasi fesyen dari karpet merah.

Royal hamil melangkah keluar pada hari Selasa di Oxford, England, untuk melawat Sekolah Rendah Pegasus, dan dia memakai salah satu warna paling hangat karpet merah Oscars: musim sejuk putih.

Sama seperti Mary J. Blige, Margot Robbie, Jane Fonda, dan Laura Dern, Middleton sepenuhnya memeluk trend warna.

TK
WPA Pool / Getty

@TheRealMaryJBlige, @JaneFonda, dan @LauraDern membawa kesungguhan putih putih kepada #Oscars permaidani merah. ��

Satu pos yang dikongsi oleh instylemagazine (@instylemagazine) pada

Bukan sahaja mantap JoJo Maman Bébé Middleton (amazon.com) mengenai trend tetapi, menurut E! Berita, ia juga kos yang munasabah $ 95.

Dengan tepat, ia dinamakan “Puteri Wul Coat,” dan ia mempunyai butang putih yang besar dan garis leher tanpa collarless. Kot adalah kegemaran lama Middleton, yang memakainya bertahun-tahun lalu ketika hamil dengan Princess Charlotte semasa melawat set Downton Abbey.

BERKAITAN: Kenapa Kate Middleton Tidak Memakai Kotak di Salji?

Walaupun kot tidak tersedia untuk membeli pada masa ini, mencipta wajah Middleton tidak begitu sukar. Terdapat banyak mantel putih yang memukul rak, termasuk yang mempunyai butang bergaya yang sama ($ 149, nordstrom.com) dan yang mempunyai butiran mantel mantel ($ 1,965, netaporter.com), dalam twist seperti Meghan Markle.

Ia hanya menunjukkan bahawa anda boleh menjadi trend seperti sebuah kerajaan tanpa melanggar sepenuhnya bank.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 5 =

map