Untuk Her Look American Idol Terkini, Jennifer Lopez Sizzles dalam Sequins

Bercakap tentang rupa rahang-menjatuhkan! Jennifer Lopez terjebak dengan tema metalik yang dia mulakan awal minggu ini pada episod malam tadi American Idol, kali ini mengambil takuk dalam ensemble emas seksi. Ancaman tiga kali bergemuruhsecara literaldalam pakaian dihiasi Georges Chakra, pam basali Casadei tanpa tali dengan tumit emas, dan perhiasan Swarovski yang mempesonakan.

“Pakaian malam ini dibuat daripada ukiran emas dan rhinestones yang jelas, dan mempunyai panel semata-mata di sisi yang membolehkan beberapa kulit untuk menunjukkan,” stylist Mariel Haenn memberitahu InStyle.com secara eksklusif daripada kepingan Lopez, yang merupakan versi rekaan yang dia pakai kempen wangiannya yang terkini untuk Dewi Mengamuk ($ 49; kohls.com). “Pakaian ini sesuai untuk pertunjukan kerana ia adalah untuk kempen minyak wangi baru.”

Untuk melengkapkan ensemble provokatif, Lopez memakai rambutnya dalam gelombang panjang dan mengekalkan soleknya segar dan bersinar.

Mahu lebih banyak gaya J. Lo? Tune setiap hari Khamis dan Jumaat musim ini untuk menangkap lebih banyak Jennifer Lopez American Idol gaya saat ini di InStyle.com, dan lihat semua dari kepala-ke-kaki Jennifer Lopez kelihatan dari American Idol dengan mengklik melalui galeri kami!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map